kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gergely Róbert barátnője

A lánya lehetne! Íme, Gergely Róbert 23 évvel fiatalabb barátnője

Gergely Róbert eladta otthonát, és kedvesével, Némedi-Varga Tímeával vett egy új házat.

Forrás: Femina.hu

A sztárokat is sújtja a válság, a legtöbben igyekeznek megszabadulni adósságuktól. Gergely Róbert is hitelcsapdába esett, és mivel nem akart még 25 évig a bank markában lenni, eladta budai otthonát.

Így most ő és kedvese dobozokból élnek, és bár mindketten megszenvedték otthonuk elhagyását, mégis úgy érzik, jó döntést hoztak.

Hitelcsapdába került

- Devizában vettük fel a lakáshitelt, és amikor felajánlották, hogy átválthatjuk forintalapúra, inkább úgy döntöttünk, megszabadulunk minden hiteltől. Ezért kénytelenek voltunk eladni a lakást - mondta el az RTL Klub Reflektor című műsorában.

Az énekes a kényszerű helyzet ellenére is szerencsésnek érzi magát, mivel három hét alatt sikerült vevőt találniuk.

Természetesen az örömbe vegyült egy kis üröm is, hiszen nagyon ragaszkodtak a lakáshoz és az egész környékhez, és nem csak azért, mert ott kezdték el közös életüket az énekesnél 23 évvel fiatalabb Némedi-Varga Tímeával.

- Amikor átadtuk a kulcsokat az új lakónak, csak átöleltük egymást, és sírni kezdtünk - vallotta be az énekes.

Mivel nem várt sebességgel elkelt a lakásuk, lépniük kellett, és gőzerővel elkezdték keresni új otthonukat.

Még dobozokból élnek

Sokáig úgy nézett ki, albérletbe költöznek, ám végül másképp döntöttek. Mivel nem akartak újra hitelhez folyamodni, igényeiket össze kellett mérni pénztárcájukkal, és végül egy Pest melletti településre esett a választásuk.

Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei
Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei
A Nagy Duett 2013 sztárjaiSztárpárok a 2011-es Story-gálánMagyar sztárok küzdelme a rákkalSztárpárok a 2017-es Story-gálán Magyar sztáresküvők 2014-benMagyar sztárpárok a vörös szőnyegenA Megasztár zsűritagjaiMagyar sztárok esküvői fotóiMagyar sztárapukák gyermekeikkelA Heti Hetes sztárjai feleségeikkel

Bár már be is költözhettek kertes házukba, még mindig dobozokban van a fél életük. A költözéskor hiába volt előrelátó az énekes szerelme, és írta rá a dobozok oldalára, hogy mit tartalmaznak, keresgélni kell a dolgokat.

A kipakolás tehát még eltart egy darabig, ahogy azok az átalakítások is, amelyeket már el is kezdtek a mesteremberek. A színész-énekes ugyanis a garázsukat átépítteti egy lakrésszé fia számára, aki bár nem velük él, de gyakran tartózkodik híres apjánál.

A családbővítés is tervben van, bár nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. A pár egy golden retriever kiskutya érkezésére vár.

A gyermekvállalás kérdése háttérbe szorult náluk, Gergely Róbert viccesen azzal magyarázta ezt, hogy egyszerűen nem férne el sehova egy kiságy.

9 hozzászólás
Huseg2012       2012-10-29 09:53
10.
Ez nem olyan lány, ez elmegy egyedül. És nem hiszem, hogy nagyon mosna bárkire is, bár talán ő sem volt mindig befutott sztár... És az sem lehet véletlen, hogy eddig gyereket akart mostmeg kutyát. Én 30 éves koromban rá se tudtam nézni egy ilyen szot... tovább »
válasz a 3. kommentre (katyca - 09-15)
Huseg2012       2012-10-26 16:38
9.
Ez a lány nem lógatja a lábát. Mintha talán tavasszal még mástól akart volna gyereket, meg kutyát, bár nem világos milyen sorrendbe. A Kutya persze jobb, mert azt el lehet ajándékozni és  be lehet adni panzióba is, ha már nem kell. Vérfrissítés mindk... tovább »
libra5       2012-09-16 19:47
8.
A 23 év különbség abszolut nem látszik. Kb.10 et monadnék. Jól teszi az aki él az ilyen lehetőségekkel. Gergely Robi nem egy pocakos öregúr, én 30 vagyok, de őt nem utasítanám el. Sok boldogságot élvezze amig lehet! :)

Szinetár Dóra Makranczi Zalán szerelmes

Idilli fotókon Szinetár Dóra és Makranczi Zalán.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.