kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gáspár Lacinak új kapcsolata van

Csak pár hónapja vált el! A magyar sztár máris új szerelméről mesélt

Gáspár Laci csak pár hónapja van túl második válásán, de máris újra rátalált a szerelem.

Forrás: Femina.hu

Gáspár László már túl van a második házasságán is, mindkét kapcsolatából egy-egy gyereke született.

Az énekes elárulta, nehéz időszak áll mögötte, de most már sokkal derűsebben tekint a jövőbe. Élete új irányt vett, a népszerű énekes hosszú idő óta újra mosolyog.

Élete legjobb élménye volt

Nemrégiben tért haza Horvátországból, ahol barátaival forgatta legújabb klipjét.

- Életem egyik legjobb élménye és forgatása volt. Én még sosem voltam így nyaralni, srácokkal, sőt, bulizni sem mentem még el hat fiúval - áradozott az RTL Klub Reflektor című műsorának.

Az énekes számára azért is volt különleges az élmény, mivel eddig csak a családjával volt nyaralni.

A klipforgatás alatt más kötelezettségei is adódtak, melyeknek szívesen tett eleget. Elmentek ugyanis egy bulihajóra, ahol felkérték, legyen a vizespólóverseny zsűrijének tagja.

Az egész csúcspontja pedig az volt, hogy felléphetett az egyik éjszakai klubban, ahol számos világhírű DJ mellett eljátszhatta I Wanna Fly Away című számát.

Nem esett kísértésbe

A mindennapos bulik és a rengeteg szép lány ellenére a volt megasztáros nem esett kísértésbe, ami érthető, hiszen egy új, titokzatos hölgy jelent meg az életében. Azt azonban kijelentette, hogy nem szeretné már a magánéletét is a kamerák előtt élni.

- Nem akarom, hogy azt mondják, hogy na, majd ezt is otthagyja. Így azt a hölgyet, akivel most ismerkedem, akkor fogom bemutatni a nagy nyilvánosságnak, ha már másfél-két éve együtt leszünk - szögezte le az énekes.

A Megasztár dobogósai
A Megasztár dobogósai
A magyar tehetségkutatók felfedezettjei Fiatal magyar énekesnőkMagyar sztárok hosszú és rövid hajjalA 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjaiFiatal magyar énekesekA Megasztár zsűritagjaiKedvenc hazai sztárjaink kalapbanA 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjaiLiptai Claudia legdögösebb ruháiA Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Gáspár Lászlónak többször mondták a válása óta, hogy ő már nem lehet boldog, mivel két gyereke van két anyától, ám éppen az új kapcsolata győzte meg ennek ellenkezőjéről.

Azt gondolja, hogy lehet még neki is kiegyensúlyozott családi élete, azt azonban eldöntötte, hogy két gyerekének, Mirjamnak és a kis Lacikának még hosszú ideig nem mutatja be a választottját.

Szerinte el kell jutnia a kapcsolatnak egy komolysági szintre, hogy a gyerekei ne azt lássák, folyton váltogatja a partnereit.

Megasztár5: az élő műsor nehézségei

A Megasztár5 versenyzőinek a nehézségekkel is meg kell küzdeniük - van, akinek lámpaláza van, de Tolvai Reni nem izgult a műsor előtt.

3 hozzászólás
lac08       2012-12-16 18:38
4.
Ostoba ösztönlény,mint a fajtája!
csukafogo       2012-09-06 14:28
3.
A pénz, a hirnév nagyon sok család életét tönkretette.Sajnos a gyerekek meg apa nélkül nőnek fel.Nem fontos a gyerek????Csak a saját boldogsága? melyik ér többet???
dido19       2012-09-06 07:43
2.
Hogy újra szerelmes azt jelenti, hogy a hölgy már előzőleg is megvolt. Ahol már 2 feleség volt, lesz ott még több kapcsolat is. Nem értem miért kell ilyen hamar megnősülni. Élje ki magát először, utána jöhet a nősülés.

Varga Viktor Cinthya szelfi

Cinthya Dictator és Varga Viktor nagyon intim fotót tett közzé kettejükről a Facebookon.
Hazai sztár

ExperiDance esküvő

Egy évvel ezelőtt kezdtek együtt dolgozni, most összeházasodtak.
Hazai sztár
Caramel nem a Megasztárról álmodott

A Megasztárból ismert Molnár Ferenc Caramel meglepő őszinteséggel mesélt életéről a Feminának, egyebek közt elárulta, hogy nem a tehetségkutató volt élete álma.

Dátum: 2011. február 3.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.