kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gáspár Lacinak új kapcsolata van

Csak pár hónapja vált el! A magyar sztár máris új szerelméről mesélt

Gáspár Laci csak pár hónapja van túl második válásán, de máris újra rátalált a szerelem.

Forrás: Femina.hu

Gáspár László már túl van a második házasságán is, mindkét kapcsolatából egy-egy gyereke született.

Az énekes elárulta, nehéz időszak áll mögötte, de most már sokkal derűsebben tekint a jövőbe. Élete új irányt vett, a népszerű énekes hosszú idő óta újra mosolyog.

Élete legjobb élménye volt

Nemrégiben tért haza Horvátországból, ahol barátaival forgatta legújabb klipjét.

- Életem egyik legjobb élménye és forgatása volt. Én még sosem voltam így nyaralni, srácokkal, sőt, bulizni sem mentem még el hat fiúval - áradozott az RTL Klub Reflektor című műsorának.

Az énekes számára azért is volt különleges az élmény, mivel eddig csak a családjával volt nyaralni.

A klipforgatás alatt más kötelezettségei is adódtak, melyeknek szívesen tett eleget. Elmentek ugyanis egy bulihajóra, ahol felkérték, legyen a vizespólóverseny zsűrijének tagja.

Az egész csúcspontja pedig az volt, hogy felléphetett az egyik éjszakai klubban, ahol számos világhírű DJ mellett eljátszhatta I Wanna Fly Away című számát.

Nem esett kísértésbe

A mindennapos bulik és a rengeteg szép lány ellenére a volt megasztáros nem esett kísértésbe, ami érthető, hiszen egy új, titokzatos hölgy jelent meg az életében. Azt azonban kijelentette, hogy nem szeretné már a magánéletét is a kamerák előtt élni.

- Nem akarom, hogy azt mondják, hogy na, majd ezt is otthagyja. Így azt a hölgyet, akivel most ismerkedem, akkor fogom bemutatni a nagy nyilvánosságnak, ha már másfél-két éve együtt leszünk - szögezte le az énekes.

A Megasztár dobogósai
A Megasztár dobogósai
A magyar tehetségkutatók felfedezettjei Fiatal magyar énekesnőkMagyar sztárok hosszú és rövid hajjalA 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjaiFiatal magyar énekesekA Megasztár zsűritagjaiKedvenc hazai sztárjaink kalapbanA 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjaiLiptai Claudia legdögösebb ruháiA Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Gáspár Lászlónak többször mondták a válása óta, hogy ő már nem lehet boldog, mivel két gyereke van két anyától, ám éppen az új kapcsolata győzte meg ennek ellenkezőjéről.

Azt gondolja, hogy lehet még neki is kiegyensúlyozott családi élete, azt azonban eldöntötte, hogy két gyerekének, Mirjamnak és a kis Lacikának még hosszú ideig nem mutatja be a választottját.

Szerinte el kell jutnia a kapcsolatnak egy komolysági szintre, hogy a gyerekei ne azt lássák, folyton váltogatja a partnereit.

Pindroch Csaba a házasságáról vall

Pindroch Csaba a Valami Amerikával robbant be, ám a színpadon is évek óta sikeres. Feleségével, Verebes Lindával és közös gyermekükkel boldogan él, ám a bulvársajtót igyekszik kizárni mindennapjaikból.

3 hozzászólás
lac08       2012-12-16 18:38
4.
Ostoba ösztönlény,mint a fajtája!
csukafogo       2012-09-06 14:28
3.
A pénz, a hirnév nagyon sok család életét tönkretette.Sajnos a gyerekek meg apa nélkül nőnek fel.Nem fontos a gyerek????Csak a saját boldogsága? melyik ér többet???
dido19       2012-09-06 07:43
2.
Hogy újra szerelmes azt jelenti, hogy a hölgy már előzőleg is megvolt. Ahol már 2 feleség volt, lesz ott még több kapcsolat is. Nem értem miért kell ilyen hamar megnősülni. Élje ki magát először, utána jöhet a nősülés.

Görög Zita új párja Koltay Tamás

Görög Zita, az RTL Klub műsorvezetője a konkurens csatornától választott párt.
Hazai sztár

Gáspár Laci lefogyott

Gáspár Laci kőkeményen edzett, aminek látható is az eredménye.
Hazai sztár
Laza, sármos, humoros. Interjú Király Viktorral

Tízezer jelentkező közül került ki győztesen Király Viktor a Megasztár 4-ben, aki amellett, hogy tehetséges énekes, igazán humoros és szexi pasi. Életéről, munkájáról beszélgettünk vele, és megszólalt az ikertesvére is.

Dátum: 2010. szeptember 1.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.