kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Gáspár Evelin kitálalt apjáról

Gáspár Evelin kitálalt az apjáról! Leleplezte Győzike hazugságait

Gáspár Evelin kendőzetlenül nyilatkozott magáról és apjáról, Győzikéről is.

Forrás: Femina.hu

Gáspár Evelin lerántotta a leplet apja, Gáspár Győző kitalációiról, többek között a külföldi udvarlóról.

A 21 éves lány kendőzetlenül őszinte interjút adott a 24.hu újságírójának, amelyben szerelemről és családi összetartásról is mesélt.  

Gáspár Evelin kitálalt az apjáról

Gáspár Evelin bevallotta, soha sem volt gazdag külföldi udvarlója, a férfit csak az apja találta ki.

"Felhívták valami kapcsán, és eszébe jutott. Mesélte, hogy a sofőrje ült mellette, akivel Michael Korsról beszélgettek, így lett az állítólagos milliárdos pasim neve Michael. Poén volt az egész, amit a média komolyan vett. Pont annyira volt igaz a hír, mint ahogy egy kamu oldalon megjelent a terhességem meg a nagy autóbalesetem" - nyilatkozta a 24.hu-nak.

Győzike ezt tetézte azzal, hogy egyre többször nyilatkozott a nem létező férfiról, egyszer egy hatalmas rózsacsokrot posztolva még sok boldogságot is kívánt lányának - erre sokan azt hitték, Evelint titokban eljegyezték vagy feleségül vették.

Gáspár Győző nagyobbik lánya arra is vevő volt, hogy a magánéletéről beszéljen, igaz, mint mondta: nincs sok mesélnivalója, mert a jelenlegi párkapcsolata a végét járja.

"Úgy néz ki, lassan vége van a dolognak. Nekem ő a legjobb barátom, és nehéz tőle elválni. Majdnem egy éve ismerjük egymást, nekem ez volt az első hosszabb párkapcsolatom, az első szerelmem. Nagyon nehéz ez nekem" - árulta el.

Gáspár Evelin azt is megosztotta az olvasókkal, hogy nagyon szoros a kapcsolata az édesanyjával és a húgával is, a fontos dolgokat velük beszéli meg, barátnői nincsenek.

"Sosem voltak barátaim, csak ismerőseim. Adott életszakaszokban elkísért pár ember, aztán jöttek mások. Nincs barátom. Nem is hiányzik, mert rájöttem, hogy a barátságok érdekekre épülnek. Ha nem is pénz miatt, adott esetben lelkileg vagy más miatt használják ki az embert" - mondta.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

4 hozzászólás
macika55       2016-03-01 19:05
5.
Ez most meglepett, de lehet, hogy ez is piár. 
mbgreta       2016-03-01 13:59
4.
Evelin mindig is őszinte szókimondó volt, a leg normálisabb a családban. Győző egy hazug ember.
agyas       2016-03-01 12:33
3.
Úgy néz ki,hogy egy normális is van a családban,az az ingyenélő apja meg szégyelheti magát,a szomorú az vannak olyan intézmények akik még képesek futtatni ezt a hazudozót!!

Gáspár Győző edzőterem

A 41 éves showman nem tagadja, itt-ott leszívatta a felesleget.
Hazai sztár

Tévésztárok gyerekei

Nézd meg a tévésztárok lányait, akik látványosan megváltoztak!
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.