kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

22 éves a lánya! 50 fölött is megőrizte szépségét Frajt Edit

22 éves a lánya! 50 fölött is megőrizte szépségét Frajt Edit
A Szomszédok Julija

Frajt Edit, a Szomszédok bájos színésznője őszintén mesélt életéről.

Forrás: Femina.hu

A Szomszédok teleregény sztárjáról, Frajt Editről nem sűrűn hallani, pedig a közkedvelt színésznő szívesen cseveg csajos témáról és komolyabb kérdésről is.

A teleregény Mágenheim Julijaként híressé vált színésznő csinosan és fiatalosan érkezett az RTL Klub Csak csajok műsorába, ahol életéről és családjáról is sokat elárult.

Nem készült színésznőnek

A műsort vezető Barabás Éva, az önbizalom és a magabiztosság témaköre kapcsán, arról faggatta a csinos színésznőt, vajon ő maga megingott-e valaha abban a hitében, hogy színésznőnek legyen.

- Nem készültem színésznőnek egyáltalán. Engem nagyon sokáig érdekelt az orvosi pálya, kezdetben gyermekorvos szerettem volna lenni, később inkább a kutatással akartam foglalkozni. Emellett az iparművészet is vonzott - mesélte a bájos színésznő.

Elárulta, hogy érettségi után iparművésznek jelentkezett, de még abban az évben felvételizett a Színművészeti Főiskolára is.

Mivel elsőre felvették, nem volt kérdés többé, hogy színésznő lesz.

Néha ő is önbizalomhiánnyal küzd

Ugyanakkor nem titkolta, hogy mindig mások próbálták a színészi pályára terelni, ő maga kezdetben nem volt biztos abban, hogy ez az ő útja. Sőt, még sikeres színésznőként is sokszor önbizalomhiánnyal küzd.

- Az önértékelésem, úgy érzem, rendben van. Az önbizalommal azonban néha hadilábon állok. Kétkedem magamban, sokszor. De kell is ez a kétkedés! - vallotta be az 55 éves színésznő.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők
A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők
A Szomszédok színésznőiA legismertebb női szinkronhangokA legdögösebb magyar sztármamikA Barátok közt színésznőiSzeptemberben született magyar sztárokGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttA legkedveltebb magyar sorozatszínészekMagyar sztárok hosszú és rövid hajjalKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA legszebb magyar színésznők

Nem tagadta, hogy született maximalista, legfőképp önmagával szemben. Másokkal - férjével, 22 éves Franciska lányával vagy a kollégáival - mindig sokkal elnézőbb.

- Én sose neveltem a gyermekem, mindig úgy gondoltam, hogy inkább példát kell mutatni. Kicsi korától fogva partnernek tekintettem, nem gügyögtem vele. Ez mostanra visszaigazolódott, és ez egy hihetetlenül jó érzés - zárta a beszélgetést a színésznő.

Az idő egyébként nemcsak magánéleti, hanem szakmai döntéseit is igazolta, hazánk egyik legszebb színésznője ma is nagy népszerűségnek örvend.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bálint

Még nincs hozzászólás

Baranyi László Família Kft.

Baranyi László remek egészségnek örvend, tornával indítja a napot.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.