kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Fotók! Így néznek ki most a Barátok közt elfeledett sztárjai

Fotók! Így néznek ki most a Barátok közt elfeledett sztárjai

Évekig alapemberek voltak a szappanopera történetében, majd hirtelen eltűntek a képernyőről.

Szerző: Kovács Adrienn
Forrás: Femina.hu

Az 1998 óta, vagyis már 12 éve futó Barátok közt máig az ország egyik legnézettebb sorozata, melynek több ezer epizódjában már számtalan kezdő és befutott színész felbukkant hosszabb-rövidebb időre.

A Mátyás király tér lakói között mindig is voltak stabil emberek és változó vendégszereplők. Ez utóbbiak között is akadt azonban jó pár, aki karaktere népszerűsége miatt végül évekig a képernyőn maradt, és csak később, a vérfrissítések és történetbeli csavarok miatt távozott.

Utolsó epizódjuk óta a nagyközönség nemigen hallhatott róluk, nézzük is, mi minden történt azóta a szappanopera egykori Hoffer Misijével vagy a jóképű Szeibert Erikkel!

Halász Gábor

A Barátok közt örökké drámázó Hoffer Misije négy év után szállt ki a sorozatból, amikor a történet szerint barátjával, Robival Szegedre költözött.

A sorozatbeli meleg fiút alakító Halász Gábor távozása körül volt némi kavarodás, a színész még egy botránykönyvet is írt szappanoperás éveiről, bár a mű nem érte el a kívánt hatást. A forgatások végeztével a színész egy ideig színpadi szerepeket vállalt, és forgatókönyveket írt.

Gábor két évre rá műsorvezető lett a TV2 reggeli magazinjában, a Lazacban. Annak megszűnése után egy kommunikációs cégnél lett tanácsadó, de rendezvényszervezéssel és amatőr színjátszással szintén foglalkozott.

Elmondása szerint máig nem bánta meg a homoszexuális karakter felvállalását, hiszen Misi szerepe nagy népszerűséget hozott neki. Gábor ma is a közéletben mozog, 2006-ban ugyanis megválasztották a zalai község, Kiskutas polgármesterévé. Az egykori sorozatsztár mindennapjait ma már a falu ügyintézése tölti ki, csak vágyálmaiban szerepel egy jövőbeli filmezés vagy rendezés terve, a régi gárdából pedig egyedül Konta Barbarával tartja a kapcsolatot.

Somorjai Tibor

A sorozat szőke bajkeverője, a Somorjai Tibor játszotta Berényi Ákos a Barátok közt indulásától egészen 2001-ig volt képernyőn. A három év alatt a fiú épp elég borsot tört édesanyja, Klaudia orra alá, majd rövid úton eltűnt a színről. Karaktere halálával Tibor végleg kikerült a szériából.

A 31 éves színész, casting director és producer egy időben sűrűn szerepelt a médiában, megjárta a TV2 Jóban Rosszban klinikáját is - tíz epizódon át alakította Konrádot -, sőt, 2005-2006-ban ő felügyelte a csatorna szereplőválogatásait is. Ezzel párhuzamosan visszatért a színpadra is, a Pince Színház és az Éjszakai Színház darabjaiban szerepelt. Az utóbbi időben nem igazán találkozhattak vele a nézők, inkább csak a tévés háttérmunkákban vesz részt.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek
A legkedveltebb magyar sorozatszínészek
A legnépszerűbb férfi szinkronhangokA Barátok közt színészeiA Barátok közt színésznőiA legsármosabb magyar színészekA Jóban Rosszban sztárjaiMagyar sztárapukák gyermekeikkelA Heti Hetes sztárjai feleségeikkelA magyar tehetségkutatók felfedezettjei Magyar sztárok, akik plasztikáztattakFiatal magyar énekesek
A kommunikációs és produceri szakot végzett színész legutóbb két éve bukkant fel a képernyőn, amikor a Hal a tortán egyik adásában főzött egykori sorozatbeli kollégáinak. Sajnos a vendéglátás csúnya véget ért, mivel Halász Gábor és Somorjai között késhegyre menő vita alakult ki.

Galgóczy Gáspár

A még mindig csak 21 éves, vagyis szemtelenül fiatal Galgóczy Gáspár 2004 és 2007 között szerepelt a népszerű szappanoperában, majd végleg eltűnt a képernyőről.

Talán kevesen tudják, de Gazsi 12 évesen állt először kamera előtt, rögtön két remek színész, Básti Juli és Szarvas József oldalán, az Egyszer élünk című játékfilmben. Színházi berkekből került a Barátok közt válogatására, így kapta meg Mátyás Ricsi szerepét. A zárkózott, de jólelkű Ricsi meglepően népszerűvé vált a lányok körében, főleg, miután romantikus viszonyba keveredett a bájos Emmával. A jóképű színészfiút egyébként nem írták ki végérvényesen a sorozatból, szerepe szerint csak Pécsre költözött.

Gazsi azóta nem szerepelt képernyőn, a gimnázium befejezése után rövid időre Skóciába ment, hazatérve pedig szinkronmunkákat vállalt. Hangját mostanában is hallhatjuk a Szellemekkel suttogóban, ahol Ned Bankset magyarítja. A legutóbbi hírek szerint a Külkereskedelmi Főiskolát végzett egykori sorozatsztár a családi tradíciót követve az üzleti életben próbál érvényesülni.

Réti Barnabás

A sorozat törzsrajongói valószínűleg jól emlékeznek még arra a szomorú napra, amikor búcsút kellett mondaniuk az Eriket alakító szexis Réti Barnabásnak. 

Az írók ezzel a húzással rögtön kettős csapást mértek a nézőkre, mivel a szappanopera legjóképűbb macsója a sorozat egyik bombázójával, a Tildát játszó Szabó Erikával együtt távozott.

A Barátok közt színészei
A Barátok közt színészei
A Barátok közt szerelmespárjaiMagyar sztárok válása 2013-banA Bűnök és szerelmek szereplőiA Szomszédok színésznőiA legismertebb női szinkronhangokMagyar sztárpárok a vörös szőnyegenMagyar sztárok esküvői fotóiAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiX-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemesSzeptemberben született magyar sztárok
Ennek ellenére Barnabásnak máig masszív rajongótábora van, akikkel saját honlapján és fan klubján keresztül tartja a kapcsolatot. A szegedi születésű szívtiprónak a három évig tartó Barátok közt csak egy állomás volt karrierjében, a jóképű fiú ugyanis már azelőtt is keresett színésznek számított. A New York-i Filmakadémián végzett sztár szép sikereket tudhat maga mögött, olyan szuperprodukciókban kapott epizódszerepet, mint a Szabó István rendezte Csodálatos Júlia, a Painkiller Jane sorozat vagy A razzia című Jean Reno-film.

A 28 éves színész a filmezés mellett több független színtársulatnál is megfordult, jelenleg is két futó darabban láthatják az érdeklődők, a Gózon Gyula Kamaraszínház Petőfi-darabjában és a Bakelit társulat izgalmas Stephen King-féle pszichothrillerében, a Tortúrában.

Képek: europress.hu, rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor, iwiw.hu, galgoczygaspar.blogspot.hu, kiskutas.hu, retibarnabas.hu/jojo-spot, sn1.hu.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.