kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Fésűs Nelly Vajtó Lajos

Véget ért a nagy szerelem Fésűs Nelly és Vajtó Lajos között

Fésűs Nelly meglepő kijelentéseket tett párkapcsolatáról a FEM3 Café című műsorban.

Forrás: Femina.hu

Fésűs Nelly meglepő kijelentéseket tett párkapcsolatával kapcsolatban, amikor tegnap Vajtó Lajossal és közös kislányukkal vendégeskedett a FEM3 Café című műsorban.

A gyönyörű színésznő szerint gyermeke apja túl kevés programot szervez vele kettesben.

"Itt még szerettük egymást"

Fésűs Nelly azt is felrótta párjának, hogy az ő nagyobbik lányával, Csengével és közös kislányukkal, Elza Zorkával elment az adventi vásárba, de az már nem jutott eszébe, hogy vele, kettesben is szervezzen hasonló programot.

Amikor a nyaralásukról mutatott képeik kerültek terítékre, a színésznő fanyar megjegyzést tett az egyik fotóra, amin a bolgár tengerparton csókot vált üzletember párjával.

- Itt még szerettük egymást, akkor készült ez a kép. Ez még a szerelmünk hajnalán volt. Akkor még boldogok voltunk együtt, de már elmúlt - mondta.

Fésűs Nelly 2011 őszén ismerkedett meg Vajtó Lajossal, amikor a Gundel-ház igazgatójával egy szilveszteri fellépésről tárgyalt. Szerelmük gyümölcse, a kis Elza Zorka 2014 októberében jött világra. Bár a színésznő szeretné, ha gyermeke apja gyűrűt húzna az ujjára, és hivatalosan is összekötnék az életüket, mára beletörődött, hogy nem lesz menyasszony. 

Fotó: FEM3/FEM3 Café

A 2015-ös Story-gála sztárjai
A 2015-ös Story-gála sztárjai
A 2016-os Story-gála sztárjaiA 2014-es Story-gála sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai A 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjaiA 2015-ös Glamour-gála sztárjaiA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiSztárpárok a 2016-os Story-gálánSztárpárok a 2014-es Story-gálánA 2015-ös Playboy-gála sztárjai

2 hozzászólás
juhi52       2016-01-13 15:04
3.
Bizony eddig szokott tartani az ilyen öregurak fellángolása.
agyas       2016-01-13 09:44
2.
A Nellykének tudnia kellet,hogy a szerelem is csak időleges az örökhöz az kell mint a RÓMEÓ ÉS JULIA esete de az meg nem éri meg!!

Kucsera Gábor magánélet vallomás

Kucsera Gábor kendőzetlenül vallott magánéletéről a kamerák előtt Várkonyi Andreának.
Hazai sztár

Sarka Kata nem megy vissza Hajdúhoz

Sarka Kata Joshi Bharat műsorában mesélt az új életéről és az azzal járó kihívásokról.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.