kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Farm Molnár Attila börtön

7 hónapig volt börtönben az RTL Klub sztárja! Ezért gyűlt meg a baja a törvénnyel

A Farm játékosa, Molnár Attila balesetet okozott.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

A Farm egyik legszókimondóbb lakója, Molnár Attila nem csak a szlovéniai tanyán veri ki a biztosítékot viselkedésével. A Bors úgy tudja, a 38 éves férfi évekkel ezelőtt a tengerentúlon élő nővérénél volt látogatóban, amikor ittasan felpattant egy kölcsönmotorra, és balesetet okozott.

- Egy idős hölgy a macskája után szaladt ki az úttestre, Attila pedig, hogy ne üsse el őket, elrántotta a kormányt. Egy oszlopnak szaladt, a bal csuklója teljesen összetört. Hát nem egy sört ivott, ez tény, de súlyosbította a büntetését az is, hogy nem jelent meg a bíróságon. Így végül hét hónapot ült, műteni is kellett a kezét a börtönben - emlékezett vissza a lapnak a nehéz természetű férfi édesanyja.

Nem ő az egyedüli a sztárvilágban, akinek meggyűlt a baja a törvénnyel. Mutatjuk azokat a sztárokat, akik már egyszer a rács mögé kerültek.

Molnár Attila nem csak a Farmból lehet ismerős a nézőknek. Pár éve szerencsét próbált az X-Faktor tehetségkutatóban, ám a táborból nem jutott az élő adásba. A szókimondó férfi édesanyja szerint Attila nem könnyű eset, de nagyon jólelkű, és biztosan állja majd a sarat akármilyen rossz körülmények között.

Forrás: RTL Klub
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Visszatért a képernyőre az RTL Klub egykori sztárja

Nádai Anikó szülés után fél évvel tért vissza a képernyőre a Farm műsorvezetőjeként.

3 hozzászólás
Anny       2016-03-28 10:45
4.
Soha nem láttam és nem is hallottam erről a sztárról. Nem attól sztár valaki, hogy tömegek ismerik, szeretik? Pl.  egy Beatles, Rolling Stones, Sophia Loren,Elizabeth Taylor, stb.
szvetus       2016-03-27 18:18
3.
Igazad van, Gonosztörpe. Miért lenne már sztár, aki legalább egyszer látható a TV-ben? Ők tényleg csak pillanatemberek, és általában a rossz fajtából.
válasz a 2. kommentre (Gonosztörpe - 03-27)
Gonosztörpe       2016-03-27 18:02
2.
Sztár? Sztárok? Milyen sztárok ezek a pillanatemberek? 2-3 hónap és senki nem tudja, hogy kik ezek. De szerintem az átlagos normális nézőt most sem érdekli. Igénytelen müsor igénytelen embereknek.

Darvas Iván börtön

Darvas Iván a testvérének és az ártatlanul bebörtönzötteknek akart segíteni, végül őt is lecsukták.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.