kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Faragó András lefogyott

30 kilót fogyott betegsége miatt a magyar színész! Egy hónapig volt kórházban
A részletek

Faragó András kórházba is került.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

Faragó Andrásról tavalyelőtt derült ki, hogy cukorbetegséggel küzd. A kései felismerésnek súlyos következménye volt, és hatalmas ijedtséggel járt. Amputációra volt szükség, hogy a színész túlélje.

Faragó Andrásnál - ahogy a barátai nevezik, Topynál - 2014 februárjában diagnosztizáltak kettes típusú diabéteszt. A Mokka stúdiójában emlékezett vissza a történtekre.

Amputálni kellett a lábujját

A színész lábujján keletkezett egy seb, ami az otthoni kezelések ellenére is nehezen gyógyult. Rövid időn belül olyannyira rosszabbodott a helyzet, hogy két évvel ezelőtt amputációra volt szükség. Egy hónapig volt kórházban, ez alatt az idő alatt 30 kilót fogyott.

- Megmérték a vércukorszintemet, ami 23-at mutatott, tehát egy döbbenetesen magas értéket. Amikor a sebészetre mentem, azt mondták, amputálni kell a kislábujjamat. Ma már örülök, hogy túl vagyok ezen, mondhatom, most már strandképes vagyok - viccelte el a témát Topy, aki komoly életmódváltásba kezdett, amióta kiderült betegsége.

- Fél évig inzulinozni kellett, az étrendemből pedig kihagytam mindent, ami szénhidrátot és cukrot tartalmazott. Megoldom gyógyszerekkel, diétával, odafigyeléssel, mozgással meg egyéb dolgokkal - árulta el.

A magyar énekesnő betegsége miatt fogyott ilyen ijesztően soványra

Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője betegség miatt fogyott olyan sokat. Nézd meg a fotókat!

Fotók: Operettszínház, TV2/Mokka, Facebook kép, lead kép: MTVA

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.