kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Esztergályos Cecília a Szombat esti lázban

Esztergályos Cecíliával erősít az RTL! Így tér vissza a képernyőre

Esztergályos Cecília a Szombat esti láz zsűritagjaként tér vissza az RTL II képernyőjére.

Forrás: Femina.hu
2013.01.28.

Esztergályos Cecília az RTL II egyik legnagyobb idei évi nagy durranásával, a Szombat esti lázzal tér vissza a képernyőre.

A Jászai Mari-díjas színésznő, aki -  bármily hihetetlen - az elmúlt szombaton ünnepelte 70. születésnapját, a táncos showműsor egyik zsűritagja lesz.

Szombat esti láz

A Família Kft. Ágicájáról talán nem sokan tudják, hogy mielőtt vérbeli komikaként ismerte volna meg az ország, táncosként nyűgözte le a nézőket. Már kilencéves korától balettozni tanult, az Állami Balettintézet növendéke volt, amelyet kitűnő diplomával hagyott el. A Pécsi Balettnél prímabalerina lett, három szezonon át szólótáncolt.

- Igazából nem ért váratlanul a felkérés, én már nagyon régóta reménykedtem benne, hogy hívni fognak - nyilatkozta a Feminának.

Rajta kívül a zsűriben foglal még helyet Szirtes Tamás Kossuth- és Jászai Mari-díjas színházi rendező, a Madách Színház igazgatója, aki már szerepelt ítészként az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutatójában, 2009-ben és 2011-ben.

Keleti Andrea, aki korábban a Szombat esti láz versenyzőpárosainak profi tagjaként szerepelt a műsorban, ezúttal zsűritag lesz, csakúgy, mint Tihanyi Ákos, a Csillag Születik és az X-Faktor koreográfusa.

Több saját gyártású műsor

Az RTL II ma délelőtti nagyszabású sajtótájékoztatóján bemutatkoztak a műsor versenyzői is.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők
A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők
A Szomszédok színésznőiA 2013-as Szombat esti láz női sztárjaiA 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjaiNői szinkronhangokA legdögösebb magyar sztármamikA Barátok közt színésznőiGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttKözkedvelt magyar sztárok és párjaikSzeptemberben született magyar sztárokMagyar sztárok frizuraváltásai

A 2013-as Szombat esti láz párosai a következők lesznek: Angyal András és Bálint Antónia, Práger Kitty és Győrfi Pál, Cseh-Szakál Tibor és Varga Izabella, Máramarosi Tünde és Vastag Csaba, Molnár Andrea és Szilveszter gazda - az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorából - a szerk. -, Südi Iringó és Istenes Bence, Markó Róbert és Tóth Gabi, Mészáros Máté és Dundika.

Az RTL II a közeljövőben megduplázza a naponta képernyőre kerülő saját gyártású műsorok időtartamát, mely így tíz óra lesz. A 12 műsor közül nyolc kizárólag az RTL II-n lesz látható.

A Szombat esti láz mellett februárban indul a csatorna kéthetente jelentkező, 25 perces pénzügyi coaching műsora, a Gazdálkodj okosan, a Péntektől Péntekig című bulvár-összefoglaló Istenes Bencével, valamint a Segítség, bajban vagyok! című új dokureality, amely A pszichológus válaszol, illetve Az ügyvéd válaszol alcímmel fog futni.

Természetesen külföldi sorozatokból sem lesz hiány: itt debütál a számos díjjal kitüntetett Homeland - A belső ellenség, Bud Spencer 2010-es Nincs kettő séf nélkül című sorozata, valamint az új Dallas második szériája, miután megismétlik az első évadot. 

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Még nincs hozzászólás

Baló György RTL

Magyarul Baló Györggyel címmel indul új műsor februárban az RTL II csatornán, de az RTL Klubon is látható lesz.
Hazai sztár

Jáksó László beszólt Bárdos Andrásnak

A Szombat Esti Láz első adása és benne Jáksó László beszólása.
Hazai sztár
Lilu a Szombat esti láz műsorvezetője

Két szőke hölgy kapott fontos szerepet a Szombat esti láz új évadjában: Lilu műsorvezető, Esztergályos Cecília zsűritag lesz a táncos show műsorban.

Dátum: 2013. március 8.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.