kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Eszenyi Enikő gyermeket akar

Eszenyi Enikő meglepő vallomást tett! Túl az ötvenen gyermeket vállalna
A részletek

Eszenyi Enikő nem tartja kizártnak, hogy anyai örömök elé néz.

Forrás: Femina.hu

Eszenyi Enikőnek egy férfi és egy terhes nő szerepébe is belek kellett bújnia a Vígszínház legújabb darabjában, a Jóembert keresünkben.

A darab szerint egy állapotos nőnek elege lesz az életéből és abból, hogy mindenki ráakaszkodik, ezért kitalál egy férfit magának.

Még jöhet a gyermekáldás

Mindkét szerepet Eszenyi Enikő játssza, és úgy érzi, fizikálisan és mentálisan is felkészült a darabra.

A színésznő a Mokkában beszélt arról, a való életben, színházigazgatóként is olykor férfiként kell viselkednie, és tudnia kell nemet mondania.

A terhes nő szerepével kapcsolatban elmondta, szívesebben élte volna meg a valóságban az áldott állapotot. Ám úgy véli, még elképzelhető, hogy lesz gyereke, sosem lehet tudni.

- Amikor kimegyek a színpadra, akkor nem érzem azt, hogy én ezt még nem éltem át. Ennek nincs vége még. Lehet, hogy lesz gyerekem nekem is - mondta el a műsorban.

Az 51 éves színésznő már többször is hangsúlyozta, hogy még reménykedik egy kései gyermekáldásban.

Eszenyi Enikő 18 évig volt Kaszás Attila felesége, ám hosszú házasságuk ideje alatt nem lett közös gyermekük. Még főiskolás korában szeretett bele a később tragikus hirtelenséggel elhunyt színészbe, akivel válásuk után is szoros barátságban maradtak.

Örökbe fogadtak egy kislányt

A színésznő elmondta, nem fájt neki, hogy Kaszás Attilának végül gyermekei lettek, pusztán az, hogy Luca már a színész halála után jött a világra.

Kedvenc hazai sztárjaink kalapban
Kedvenc hazai sztárjaink kalapban
A magyar tehetségkutatók felfedezettjei A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiMagyar sztárok piros ruhábanFiatal magyar énekesnőkA legdögösebb magyar sztármamikA 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjaiA 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjaiA Megasztár dobogósaiA Megasztár 5 döntőseiA 2014-es VIVA Comet-gála dögös sztárjai
Azt viszont kevesen tudják, hogy Eszenyi Enikőnek és Kaszás Attilának volt egy örökbefogadott lánya, Vera, akit öt éves korában a dégi gyermekotthonból vett magához a pár.
A Vígszínház igazgatója egy alapítványon keresztül is próbál segíteni a rászoruló gyerekeknek. A 12 és 18 év közötti fiatalokra koncentrál, akiket egészséges életmódra szeretne nevelni, a drogfogyasztást szeretné mindenképpen megelőzni, csökkenteni, alternatívákat kínál egy pozitív életvitel megteremtéséhez.

Fotó: TV2 Sajtószoba

20 hozzászólás
Dorka222       2012-11-02 10:52
21.
Igen, kedves pappildi, osztom a véleményedet. Véleményem szerint ez a helyes hozzáállás. Szerintem is mindenkinek meg kellene hagyni a választás jogát, és nem ítélkezni felette, ugyanis az élet nem a papírforma szerint szokott alakulni. Egyébként ez... tovább »
válasz a 20. kommentre (pappildi - 10-31)
pappildi       2012-10-31 22:18
20.
És Fehér Anna? Ő lepődött meg a legjobban, hogy kisbabája lesz. Már nem hitt benne, lemondott róla. Aztán a sors úgy akarta, hogy édesanya legyen.   Egyébként nagyon sok minden összejátszhatott, hogy idáig nem lett gyereke. Kaszás Attilától elvált... tovább »
Alibanya       2012-10-31 13:06
19.
Kicsit mellényúltál, hiszen azt vitatod minek szüli meg az idősebb nő a gyermeket, vagyis már egy megtermékenyített petesejtről beszélünk. Ebben az esetben a döntés, mely szerint inkább az élet lehetőségét ajándékozza a megfogant gyermeknek sokkal fo... tovább »
válasz a 17. kommentre (Ketryn - 10-31)
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.