kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Dzsudszák Balázs álmai nyaralója

Soha nem látott fotók! Íme, Dzsudzsák Balázs fényűző siófoki otthona

Dzsudszák Balázs megvette álmai nyaralóját Siófokon, melyet lakberendező bútorozott be.

Forrás: Femina.hu
2013.04.30.

Dzsudzsák Balázs amint kap két-három szabadnapot a Dinamo Moszkvától, máris repül haza a családjához. Most pedig megvásárolta álmai nyaralóját is a siófoki Aranyparton, mivel életében mindig is fontos szerepet játszott a magyar tenger. Lakberendező segítségét is kérte, mert mint mondta, nem akart tucatlakást, ugyanakkor arra nincs ideje, hogy szép lassan belakja.

Most te is megnézheted, milyen lett a magyar labdarúgó-válogatott tagjának álomnyaralója!

- Nálam a fehér szín dominál, azt nagyon szeretem, mert egyszerű, elegáns, ugyanakkor erő sugárzik belőle - mondta el a focista.

Forrás: Red Lemon
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Luxus a köbön!

A Hajdú-Sarka házaspár eddig rejtette otthonát a kíváncsi szemek elől, ám amikor a modell szerepelt a Hal a tortán adásában, beengedték a kamerákat házukba. A vendégeket és a nézőket elképesztő luxus fogadta, a háromemeletes házban filmekbe illő berendezés található.

A legnépszerűbb férfi szinkronhangok
A legnépszerűbb férfi szinkronhangok
A legnépszerűbb férfi szinkronhangokA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikLegendás szinkronhangok, akiktől 2015-ben örökre búcsút vettünkAz elmúlt években elhunyt legendás szinkronhangok

4 hozzászólás
Cinderella       2013-05-09 13:21
5.
Komolyan rejtély, hogy emberek miért nem képesek egymással normálisan beszélni... Ez a villa nekem marhára nem tetszik, túl steril, fehér, nincs benne semmi otthonos. Ráadásul az, hogy nincsenek függörnyök engem iszonyúan zavarna. Még a nappaliban n... tovább »
válasz a 3. kommentre (hablaty - 05-01)
Orifalva       2013-05-09 12:14
4.
Balázska neked a lóvédnál már csak a lófogaid nagyobbak... még egy ilyen ronda pasast mint te...... Nálad is igaz a mondás ha csajokról van szó... pénz beszél a kutya meg vau vau.... (chuckle)(chuckle)
hablaty       2013-05-01 14:20
3.
Szerző: Pálfi Krisztina Te, Husika ! Az, hogy javitottad "...a magyar labdarúgó-válogatott..." korábbi változatát, O.K. De hogyhogy EZ maradt: "Dzsudszák Balázs megvette álmai nyaralóját Siófokon" ? Iszogatunk, iszogatunk ?
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.