kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ragyog a terhességtől! Dobó Kata megmutatta gömbölyödő pocakját

Ragyog a terhességtől! Dobó Kata megmutatta gömbölyödő pocakját

A hétvégén Dobó Kata is részt vett egy rendezvényen, ahol mindenki megcsodálhatta a pocakját.

Forrás: Femina.hu

2011. október 2-án, szombaton este kilencedik alkalommal került sor a mellrák elleni küzdelem jegyében arra az eseményre, hogy a rózsaszín Lánchídon több ezer ember sétált át.

Az eseményt az Egészség Hídja Összefogás Egyesület szervezte, célja pedig nem más volt, mint hogy felhívja a közvélemény figyelmét a mellrákszűrés fontosságára, mivel az időben felfedezett betegség nagy eséllyel gyógyítható.

Kivirult a terhességtől

A rendezvényen tanácsadásokkal és előadásokkal várták az érdeklődőket, hiszen a megelőzés és a figyelemfelhívás kifejezetten fontos részét képezi a mellrák elleni küzdelemnek.

A sétán a civilek mellett sok magyar híresség is részt vett, köztük volt például a várandós Dobó Kata is, aki most először mutatta meg a nyilvánosságnak gömbölyödő pocakját.

A 37 éves magyar színésznő az Aktív felvételének tanúsága szerint egészen kivirult a terhességtől, amelynek hírét augusztus végén jelentette be hivatalosan - azt követően, hogy egyszer már tévedésből kikiáltották állapotosnak.

A húga szült kisbabát

A hírnek volt némi igazságtartalma, 2011 májusában ugyanis nem Dobó Kata, hanem a húga adott életet második gyermekének, ő pedig édesanyjukkal közösen rögtön meglátogatta testvérét.

A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők
A legnépszerűbb magyar sorozatszínésznők
A Szomszédok színésznőiA legismertebb női szinkronhangokA legdögösebb magyar sztármamikA Barátok közt színésznőiSzeptemberben született magyar sztárokGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttMagyar sztárok hosszú és rövid hajjalKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA legszebb magyar színésznőkA Jóban Rosszban sztárjai

- Tehát valami igazságtartalma, nagyon minimális, igen, van, láthattak engem egy bizonyos kórház bizonyos nőgyógyászatán, de emiatt - osztotta meg akkoriban a nézőkkel a teljes igazságot a Papp Gergőnek adott interjújában.

A statisztikák szerint idén a nők 46%-a ment el szűrésre Magyarországon, ami 5%-kal több, mint a tavalyi átlag.

Schnell Ádám, a Szomszédok egykori sztárja

Schnell Ádám a Femina riporterének örömmel mesélt a Szomszédokos időkről, de a magánéletének titkait is megosztotta az olvasókkal.

2 hozzászólás
tothnekb       2011-11-04 11:59
3.
Nagyon szeretem Dobó Katát, szrkolok neki hogy könnyű szülése legyen
tothnekb       2011-11-04 11:59
2.
Nagyon szeretem Dobó Katát, szrkolok neki hogy könnyű szülése legyen

Stund-up ki-mit-tud

Meg fogsz lepődni a válaszokon. És te kiállnál egyedül?
Hazai sztár
Megrázó vallomást tett Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília, a Família Kft. Ágicája meglepő őszinteséggel tárta fel magánéleti titkait a Feminának, és azt is elmesélte, emlékeznek-e még rá a sorozat rajongói.

Dátum: 2011. október 5.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.