kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Dióssy Klári M1 műsorvezető Balatoni nyár

A tópart szépe volt! A köztévé műsorvezetője lenge nyári ruhát húzott
Fotók!

Dióssy Klári ezekbe a ruhákba bújt a Balatoni Nyár című műsorban.

Forrás: Femina.hu

Az M1 Család-barát magazinjának egyik háziasszonya, Dióssy Klári jelentkezett múlt héten Révfülöpről a Balatoni Nyár című műsorban. A csinos műsorvezető augusztusban még két alkalommal lesz látható a magyar tenger partjáról.

A tévés imádja a vizet, Budapesten is a Rómain lakik a Duna mellett, édesanyjáék pedig Kunszentmártonban pár száz méterre élnek a Köröstől. Úszni is ebben a folyóban tanult meg egy kis fából összerakott stég mellett. Miután a nővére Keszthelyre házasodott, ez a település igazi balatoni családi bázissá vált. Két évet a Balatoni Nyár riportereként dolgozott, korábban pedig egy másik műsorban is éveken át készített anyagokat nyaranta a magyar tenger partjáról, így azt mesélte, rengeteg olyan helyre jutott el a tó környékén, ahová a munkája nélkül biztos, hogy sosem került volna.

A nyári melegben természetesen lenge, vidám ruhákban láthatták a tévé képernyője előtt ülők Dióssy Klárit. Nézd végig összeállításunkban a legemlékezetesebb ruháit!

A tarka, tunikaruha a nyári hőségben nem csak praktikus, de csinos viselet is.

Forrás: MTVA/Gálos Mihály Samu
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 7

Képeken a Balatonyi Nyár csinos női sztárjai

Az M1 és Duna World Balatoni Nyár című műsorában a köztévé csinos műsorvezetői jelentkeznek a magyar tenger partjáról. Az igazi nyári meleg beköszöntével lenge nyári ruhákban nemcsak a képernyő előtt ülőket, de a helyszínen kíváncsiskodókat is lenyűgözik.

Szekeres Nóra és divatos gyerekei

A TV2 Babavilág című műsorának várandós háziasszonya szeret csinosan öltözni, de nem feltétlenül követi a divatot. Ellenben gyerekeinek mindig megveszi a színes, legdivatosabb darabokat.

2 hozzászólás
antiVV       2013-07-19 11:15
3.
Én ezt a hölgyet még sosem láttam, a neve sem ismerős. Valószínű azért, mert nem nézem ezt a csatornát.  Egyébként jó...jó...de nem olyan nagy szám!
Ketryn       2013-07-19 10:32
2.
Van aki nézi a müsort? Kiváncsi lennék,hogy a nézettségi mutató arányban van e,a műsorra forditott összeggel,amit tulajdonképpen mi fizetünk?
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.