kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Détár Enikő Rékasi Károly válik

Nem tudták megmenteni házasságukat! Válik Détár Enikő és Rékasi Károly
A részletek

Nyilatkozatban közölte a Détár-Rékasi házaspár, hogy válnak.

Szerző: Bogár Piroska
Forrás: Femina.hu

Bombaként robbant ma reggel a hír, miszerint a népszerű hazai színészpár, Détár Enikő és Rékasi Károly válik.

Tegnap a Blikknek közös nyilatkozatban ismerték el, hogy nem képesek együtt folytatni életüket, véget ért a házasságuk.

Nem tudják megmenteni házasságukat

Bár az együtt töltött 29 évüket is gyakran tarkították hullámvölgyek, ennek ellenére vagy talán éppen ezért, álompárként tartották őket számon, akik minden nehézséggel megküzdenek.

Ezért is tűnik hihetetlennek a Blikk ma reggeli cikke, mely szerint már nem képesek együtt folytatni az életüket, véget ért a házasságuk.

- Kitüntetőnek éreztük azt a figyelmet, ami felénk irányult, és tudtuk, hogy sokak számára példaértékű a mi kapcsolatunk. A majd három évtized alatt sokszor sikerült megújítani, szerelemmel feltölteni az együttlétet, kivéve most… - adta hírül a bulvár napilap, hozzátéve, hogy közös akarattal hozták nyilvánosságra a hírt. 

Hangsúlyozták, hogy örömmel gondolnak vissza az együtt töltött boldog évtizedekre, a sors ajándékának tartják, hogy nekik a hosszú, együtt töltött idő boldogságban adatott meg, és hogy továbbra is együtt fognak dolgozni, gyermekeikről, a 23 éves Gigiról és a 12 éves Zsebiről továbbra is együtt fognak gondoskodni.

8 éve is volt egy mélypont

- Én jelenleg is férfiként szeretem Karit, de tiszteletben tartom a döntését, és elengedem. Visszaadjuk egymás szabadságát. További, új életünkhöz mindkettőnknek sok szerencsét és boldogságot kívánok - mondta a lapnak a 49 éves színésznő.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik
Közkedvelt magyar sztárok és párjaik
Magyar sztárok válása 2013-banMagyar musicalszínészekSokoldalú női tévésekA legdögösebb magyar sztármamikA 2016-os Story-gála sztárjaiNői sztárok fiatalabb pasivalA Jóban Rosszban szerelmespárjaiA Nagy Duett 2013 sztárjaiA legdögösebb magyar musicalszínésznőkMagyar sztárpárok a vörös szőnyegen
Házasságukban a legnagyobb mélypont 2005-ben jött, akkor 21 év házasság után Détár Enikő döntött úgy, elhagyja férjét. Nem bírták sokáig azonban ezt az állapotot, és nemsokára egymás karjaiban találták meg újra a boldogságot.
Színpadon továbbra is együtt lesznek láthatóak, így a színpadon a közönség házaspárként láthatja őket például a 2012. júliusában bemutatott, A Rózsák háborújában.

- A későbbiekben egymás legapróbb rezdüléseit is kiválóan ismerő kollégákként, játszótársakként lépünk majd közönség elé Te meg én című előadói estünkkel vagy A Rózsák háborúja című előadásunkkal. Közös emlékeinket szeretettel megőrizzük, és egymást tisztelve, s egymásra mindig is figyelve engedjük el a másik kezét - hangzanak a nyilatkozat záró szavai.

3 hozzászólás
hakani       2013-05-21 18:45
4.
Hogyan is bírta eddig is ezt a hisztis, folyton depressziós nőt?
solymikata       2013-05-21 09:09
3.
Az azért példaértékű, hogy sokáig dolgoztak azért, hogy megmaradjon a kapcsolat, most elegük lett, és nem vádaskodva, balhézva válnak el, hanem normálisan. Ritka az ilyen, bár ahogy a szappanoperájukat elnézem, egyáltalán nem tűnik végleges döntésnek... tovább »
Menta999       2013-05-21 08:43
2.
Ezt a döntést már rég meg kellett volna hoznia annak a pasinak.

Pogány Judit Koltai Róbert félrelépés

Hazai sztárok, akiknek több évtized után ment tönkre a házassága.
Hazai sztár

Hajdú Péter félrelépés

Így vélekedik a válásról Hajdú Péter és Sarka Kata, akiknek válságban a házassága.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.