kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Demcsák Zsuzsa Pál Dénes A Nagy Duett

Demcsák Zsuzsa 30 év után meghökkentő lépésre szánta el magát
Vallomás

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi az, amit csak most mert meglépni.

Forrás: Femina.hu

Demcsák Zsuzsa nyolcéves kora óta azt hallja másoktól, hogy ne énekeljen, nemrég mégis elvállalta a felkérést, hogy szerepjen a TV2 április 10-én induló zenés szórakoztató műsorában, A Nagy Duettben.

A vasárnaponként jelentkező műsorban a 2012-es The Voice - Magyarország hangja nyertese, Pál Dénes lesz a profi partnere.

Először a gyerekeinek sem mert énekelni

Demcsák Zsuzsa azt mesélte, miután a gyermekei megszülettek, fél évnek kellett eltelnie, mire ki merte nyitni a száját, és el mert énekelni egy gyerekdalt. Az okok a TV2 mély orgánumú műsorvezetőjének esetében is a gyerekkorban keresendőek. 

- Amikor szolfézsra jártam, és kiállítottak az osztály elé, hogy énekeljem el a Fölszállott a pávát magas C-ben, az volt az utolsó alkalom, hogy elmentem az órára. Onnantól kezdve röplabdáztam. Nem volt rossz váltás, hiszen a válogatottságig vittem.

- Ilyen előzmények után miért vállaltad el A Nagy Duettben való szereplést?

- Baráti társaságban ugyan szoktam dalra fakadni, de 30 évig igazából nem foglalkoztam énekléssel. Most itt állok 37 évesen, és azt mondtam, ez egy kemény kihívás. Egy lelki utazás is. Nagy mérföldkő az életemben, hogy az énekléssel, amiben nem vagyok magabiztos, és amitől mások óvtak, kiálljak a nagyközönség elé. Nagy feladat az is, hogy megtanuljam, az én mély orgánumommal hogyan lehet magasabb hangokat kiénekelni.

- Dénes, te hallottad már Zsuzsa énekhangját?

- Még nem próbáltunk, de már hallottam énekelni, és megnyugodtam.

- Szerinted a mi az, amiben a tapasztalatodra és a segítségedre szorul?

- Nagyobb rutinnal rendelkezem, hogyan tudja magát az ember elengedni a színpadon. Sajnos a négy fal között nem, csak éles helyzetben lehet hozzászokni, milyen közönség előtt énekelni. Meg kell tanulni fejben kizárni a külvilágot.

- A tévénézők Demcsák Zsuzsát komoly, megfontolt műsorvezetőként ismerik. Nemcsak arra lesznek kíváncsiak, hogyan tudsz énekelni, hanem arra is, benne leszel-e egy kis bolondozásban.

- Alapvetően én egy nagyon laza, vicces csajszi vagyok, de a televízió képernyője nem ezt láttatja, mert a témák nem ezt követelik meg.  Van egy olyan arcom, amit megkíván a Mokka, és van egy olyan, ami én vagyok. Az utóbbiba nagyon sok én belefér. A feladat, hogy valahogyan előhúzzam ezeket, és meg is merjem őket megmutatni. Ez is a lelki utazás része: mi az, amit még hajlandó vagyok megmutatni magamból.

Címlapkép: TV2.

Még nincs hozzászólás

A Nagy Duett 2016 új zsűri

A TV2 ma délelőtt bemutatta A Nagy Duett című zenés műsor két új zsűritagját.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.