kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Nem kedveli lánya választottját? Csuja Imre keményen helyrerakta a vejét

Nem kedveli lánya választottját? Csuja Imre keményen helyrerakta a vejét
Guszti bácsiként

Csuja Imre a Jóban Rosszban című sorozatban vejével dolgozik együtt.

Forrás: Femina.hu

Csuja Imre már több évtizedes színházi és filmes múltat tudhatott a háta mögött, amikor az Üvegtigris Csokijaként korhatárok nélküli népszerűségre tett szert.

Az 51 éves színész a csillagkúti klinikán is hasonlóan harsány karaktert játszik, Veronka édesapját, a mindig jókedvű Guszti bácsit alakítja.

Összetűzés a vejével

Csuja Imre könnyedén megtalálta a közös hangot sorozatbeli kollégáival, egyikükhöz pedig szoros kötelék fűzi. Telekes Péter színész - aki Alexa drogos öccseként borzolja a kedélyeket - ugyanis Csuja veje.

Mivel Olivérként Veronkának csapja a szelet, természetesen akadnak közös jeleneteik is. Guszti bácsinak már az első találkozásukat követően ellenszenves a pincér, jobban örülne, ha egyetlen lányának egy szolidabb fiú udvarolna.

- Konfliktusba is keveredem vele, de hogy mi lesz ennek az oka, természetesen majd csak az ősz folyamán derül ki. Guszti bácsi amúgy sem egyszerű eset. Lendületes, vérbő, és mindig jókedvű - árulta el a színész.

Lánya is feltűnt a sorozatban

A való életben a két férfi szerencsére megismerkedésük első pillanatától kezdve jól kijön egymással. Csuja Imre lánya, a 24 éves Fanni választottját jó humorú srácnak tartja, akivel sokat lehet nevetni.

A legnépszerűbb férfi szinkronhangok
A legnépszerűbb férfi szinkronhangok
A legnépszerűbb férfi szinkronhangokFérfi sorozatsztárok magyar hangjaiA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA legszexibb sorozatdokik és magyar hangjaikA legsármosabb magyar színészekA legismertebb női szinkronhangokA Jóban Rosszban sztárjaiA Barátok közt színészeiA Barátok közt színésznőiMagyar sztárok rendőrségi ügyei

Egyébként Fanni is szerepelt már korábban a Jóban Rosszban sorozatban: Kálem Józsi egykori barátnőjének szerepében 12 epizódban volt látható. Apja tudta nélkül jelentkezett a válogatásra, de a kiválasztást követően őt hívta elsőként a jó hírrel.

Csuja Imre örült neki, hogy lánya televíziós színésznőként is kipróbálhatta magát, és annak is, hogy a vejével együtt játszhat.

Fotó: Redlemon

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.