kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Apja lánya! Ez a fiatal színésznő forgatja fel a Csillagvirág Klinika életét

Apja lánya! Ez a fiatal színésznő forgatja fel a Csillagvirág Klinika életét

Csuja Imre lánya, Fanni nem mást alakít, mint Kálem Józsi exbarátnőjét a TV2 sorozatában.

Forrás: Femina.hu

Egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben azok a feltörekvő és szárnyukat bontogató színészpalánták, akik ugyanazt a hivatást választják, mint ismert és befutott szüleik.

Ezzel kellett szembesülnie Csuja Imre lányának, Csuja Fanninak is, aki a Jóban Rosszban új szereplője lett, hiszen édesapja már több mint negyed évszázados karriert tudhat maga mögött.

Örömök és félelmek

A 24 éves színésznő - aki Kálem Józsi exbarátnőjét alakítja - apukájával adott egy interjút az Aktív Extra vágatlannak, amiben mindketten őszintén osztották meg a nézőkkel félelmeiket és örömüket azzal kapcsolatban, hogy Fanni a bekerült TV2 népszerű szappanoperájának stábjába.

Fanni elmondta, hogy véletlenül alakult mindez így: még régebbről ismerte Pásztor Edina casting direktort, akivel egyszer telefonon beszélt, akkor hívta el őt egy castingra, ahol olyan jól teljesített, hogy szerepet adtak neki a sorozatban.

Mint elmondta, egy hét múlva derült ki, hogy produkciója tetszett Nagy Tamás producernek, és habár örül a sikernek, alázattal tekint a rá váró feladatokra, hiszen pontosan tisztában van vele, hogy sokat kell még tanulnia.

Eleinte félt a forgatástól

Csuja Fanninak voltak már tapasztalatai a színházban, két évig például Jordán Tamással dolgozott a Nemzetiben, ám a forgatásoktól eleinte tartott, hiszen ez egy egészen más műfaj.

A Jóban Rosszban sztárjai
A Jóban Rosszban sztárjai
A Jóban Rosszban szerelmespárjaiA legcukibb magyar sztárcsemetékA legkedveltebb magyar sorozatszínészekA legdögösebb magyar sztármamikNői sztárok fiatalabb pasivalMagyar színésznők a Playboy címlapjánMagyar sztárapukák gyermekeikkelSztárpárok a 2012-es Story-gálánLiptai Claudia legdögösebb ruháiA Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Hozzátette, hogy sokat segítettek neki, és élvezte nagyon a munkát, de azt sem titkolta el, hogy az első napokon erősen kellett koncentrálnia arra, hogy ne nevesse el magát a humoros jeleneteknél.

- De hát az ember félti a gyerekét, pláne egy ilyen pályán, ami azért, mondjuk ki, nem egy könnyű pálya - nyilatkozta Csuja Imre, aki azt is elárulta, hogy sejtette, hogy jól áll lányának a kamera, ennek ellenére még őt is sikerült meglepnie.

Csuja Fanni hozzáállása példaértékű, hiszen tudja jól, hogy dupla annyit kell teljesítenie, mert el kell hitetnie mindenkivel, hogy van helye a szakmában azon túl,  hogy édesapja letett már valamit asztalra.

- Ezért mindig van egy ilyen dupla bizonyítási vágy az emberben, hogy azon túl, hogy ő az apukám, én én vagyok, és nekem kell bizonyítanom, nem pedig apám farvizén elevickélni a pályán - osztotta meg érzéseit Fanni.

Még nincs hozzászólás

Liptai Claudia Jóban Rosszban terhesség

Liptai Claudia terhessége nehéz helyzet elé állította a TV2 sorozatának készítőit.
Hazai sztár

Nagy Balázs és Gyurmánczi Dia szerelem baba

Nagy Balázs, a Jóban Rosszban színésze és szerelme még idén szülők lesznek.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.