kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Csobot Adél Glamour-gála

Csobot Adél a tegnapi Glamour-gálán! Ilyen szexi estélyiben vette át díját
Nézd!

Csobot Adél igazán szexi kismama volt a tegnap esti Glamour-gálán.

Forrás: Femina.hu

Csobot Adél testhezálló ruhájában igazán szexi kismama volt a tegnap esti Glamour-gálán. Már ezzel is a figyelem középpontjába került, de igazán akkor rohanták meg a fotósok, amikor kiderült, ő lett az év énekesnője kategória győztese. (A jelöltek között volt még idén Tóth Vera, Horányi Juli, Pátkai Rozina és Dallos Boglárka. A nyertesek teljes névsorát a képgaléria alatt találod.)

Fotó: Bodnár Zsófia

Kíváncsi vagy a 2016-os Glamour-gála legcsinosabb sztárjaira? Nézd meg képgalériánkat!

A 2016-os Glamour-gála sztárjai
A 2016-os Glamour-gála sztárjai
A 2016-os Glamour-gála szerelmespárjaiA 2016-os Story-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2015-ös Glamour-gála szerelmespárjaiA 2015-ös Glamour-gála sztárjaiA 2016-os Playboy-gála sztárjaiA 2014-es Story-gála sztárjai2013 várandós hazai sztárjai

Az év színésznője kategória nyertese: Ónodi Eszter, aki a díjat a szerdán elhunyt Kamondi Zoltánnak, kollégájának, barátjának ajánlotta.

Az év lakberendezője kategória nyertese: Dékány Annamária

Az év közösségimédia-sztárja kategória nyertese: Dukai Regina

Az év kiegészítője kategória nyertese: Vágó Réka

Az év divattervezője kategória nyertese: Nubu

A leginspirálóbb hajú nő kategóriában Horányi Julit ismerték el. A Blikk különdíját Szilágyi Molnár Szilviának ítélték oda, aki nemrég egy babacipő-vállalkozást indított. A Glamour szerkesztőségének díját, amit a felelősségvállalásért ítéltek oda, Kaufer Virág kapta, aki a Greenpeace képviseletében vette át az elismerést.

Sütő Enikő 50 felett is divatot diktál

Az 50 felett is még mindig gyönyörű modell csak a színek tekintetében követi a divatot, amúgy inkább maga diktálja, és kreatívan maga alkotja meg a kiegészítőit. Egyetlen ruhadarab számára örök: a farmer.

5 hozzászólás
Unagi       2016-03-31 11:04
6.
Nem értelmeztem félre a szavaidat, nem azt írtam, hogy hülyeségeket írsz, ha félreérthető voltam akkor elnézésed kérdem. A ruhát nem venném fel has nélkül sem, mert ronda. És nem tetszik, ha áttetszővé feszül, az sem tetszik, ha az ember mellén feszü... tovább »
válasz a 4. kommentre (Anny - 03-18)
Bubus53       2016-03-21 16:40
5.
Én ruhákat, kismamát pláne nem szoktam leszólni. Imádom Adélt, de ez a ruha nem szexis, hanem borzasztó.
Anny       2016-03-18 16:37
4.
Egy kismama pocakja mindenképpen látszik, de nem mindegy, hogy mennyire láttatja a részleteket, ami magánügy! Kár félreértelmezni a szavaimat, hiszen szerinted is ez a ruha nagyon nem volt jó választás. Hogyan gondoltad azt, hogy a gömbölyödő hasad... tovább »
válasz a 3. kommentre (Unagi - 03-18)

Tatár Csilla gyerekkori fotó

Várhatóan szőke hajú és kék szemű lesz Tatár Csilla első gyermeke.
Hazai sztár

Tatár Csilla gyerek

Tatár Csilla műsorvezető fontos vallomással rukkolt elő.
Hazai sztár
Az M1 műsorvezetője modellnek állt

A köztévé műsorvezetőjét a 2013-as Story-gálán láthattuk először Apáti Edit által tervezett estélyiben, azóta is előszeretettel viseli a a divattervező kreációit. A Feminának elárulta, hogy miért.

Dátum: 2013. szeptember 30.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.