kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Csobot Adél Glamour-gála

Csobot Adél a tegnapi Glamour-gálán! Ilyen szexi estélyiben vette át díját
Nézd!

Csobot Adél igazán szexi kismama volt a tegnap esti Glamour-gálán.

Forrás: Femina.hu

Csobot Adél testhezálló ruhájában igazán szexi kismama volt a tegnap esti Glamour-gálán. Már ezzel is a figyelem középpontjába került, de igazán akkor rohanták meg a fotósok, amikor kiderült, ő lett az év énekesnője kategória győztese. (A jelöltek között volt még idén Tóth Vera, Horányi Juli, Pátkai Rozina és Dallos Boglárka. A nyertesek teljes névsorát a képgaléria alatt találod.)

Fotó: Bodnár Zsófia

Kíváncsi vagy a 2016-os Glamour-gála legcsinosabb sztárjaira? Nézd meg képgalériánkat!

A 2016-os Glamour-gála sztárjai
A 2016-os Glamour-gála sztárjai
A 2016-os Glamour-gála szerelmespárjaiA 2016-os Story-gála sztárjaiA 2015-ös Story-gála sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai A 2015-ös Glamour-gála sztárjaiA 2016-os Comet-gála sztárjaA 2016-os Playboy-gála sztárjaiStory-gála 2016 - A Barátok közt színésznőiSztárpárok a 2016-os Story-gálánA 2015-ös Glamour-gála szerelmespárjai

Az év színésznője kategória nyertese: Ónodi Eszter, aki a díjat a szerdán elhunyt Kamondi Zoltánnak, kollégájának, barátjának ajánlotta.

Az év lakberendezője kategória nyertese: Dékány Annamária

Az év közösségimédia-sztárja kategória nyertese: Dukai Regina

Az év kiegészítője kategória nyertese: Vágó Réka

Az év divattervezője kategória nyertese: Nubu

A leginspirálóbb hajú nő kategóriában Horányi Julit ismerték el. A Blikk különdíját Szilágyi Molnár Szilviának ítélték oda, aki nemrég egy babacipő-vállalkozást indított. A Glamour szerkesztőségének díját, amit a felelősségvállalásért ítéltek oda, Kaufer Virág kapta, aki a Greenpeace képviseletében vette át az elismerést.

5 hozzászólás
Unagi       2016-03-31 11:04
6.
Nem értelmeztem félre a szavaidat, nem azt írtam, hogy hülyeségeket írsz, ha félreérthető voltam akkor elnézésed kérdem. A ruhát nem venném fel has nélkül sem, mert ronda. És nem tetszik, ha áttetszővé feszül, az sem tetszik, ha az ember mellén feszü... tovább »
válasz a 4. kommentre (Anny - 03-18)
Bubus53       2016-03-21 16:40
5.
Én ruhákat, kismamát pláne nem szoktam leszólni. Imádom Adélt, de ez a ruha nem szexis, hanem borzasztó.
Anny       2016-03-18 16:37
4.
Egy kismama pocakja mindenképpen látszik, de nem mindegy, hogy mennyire láttatja a részleteket, ami magánügy! Kár félreértelmezni a szavaimat, hiszen szerinted is ez a ruha nagyon nem volt jó választás. Hogyan gondoltad azt, hogy a gömbölyödő hasad... tovább »
válasz a 3. kommentre (Unagi - 03-18)
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.