kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Igéző képek! Csisztu Zsuzsa 40 fölött elbűvölőbb, mint valaha

Igéző képek! Csisztu Zsuzsa 40 fölött elbűvölőbb, mint valaha

Csisztu Zsuzsa néhány éve adott életet első gyermekének, a sztármami pedig egyszerűen lenyűgözően néz ki.

Forrás: Femina.hu

Hollywoodban a sztárhölgyek közül 40 éves korukra bizony sokan fekszenek kés alá, hogy műtétileg tartsák fiatalon magukat. Nem véletlen, hogy az álomgyárban olyan sok plasztikáktól elcsúfult negyvenes színésznővel találkozhatunk, hazánkban azonban egészen más a helyzet.

Csisztu Zsuzsáról például nyugodtan példát vehetne Nicole Kidman, a két hölgy ugyanis majdnem egyidős, ám Csisztu mérföldekkel ragyogóbban néz ki, mint a botoxtól és ráncfelvarrásoktól ijesztően megmerevedett arcú Kidman.

Kiskora óta sportol

Persze nincs nagyon mit csodálkozni azon, hogy a 40 éves sportoló-műsorvezetőnő simán letagadhatna korából egy évtizedet, hiszen Csisztu Zsuzsa életében már ötéves korától kezdve erősen jelent volt a sport, akkoriban kezdett el ugyanis tornázni.

A hetvenes-nyolcvanas években számos világversenyen szerepelt előkelő helyen, 1984-ben hatodik lett az Európa-bajnokságon, az egy évvel későbbi világbajnokságon hetedik, míg az 1988-as olimpián nyolcadik helyezést ért el tehetségének köszönhetően.

Semmit sem veszített vonzerejéből

A csinos műsorvezetőnő a róla készült friss fotók tanúsága szerint semmit sem veszített fiatalosságából, bájából és különleges vonzerejéből. Pedig Zsuzsa néhány évvel ezelőtt büszke sztáranyuka is lett: 2007 májusában született meg első gyermeke, Krisztián.

Sztárok smink nélkül
Sztárok smink nélkül
A legismertebb sztárok bikinibenA Met-gála legemlékezetesebb ruháiSztárok smink nélkülSztárok bikinibenKatie Holmes élete képekbenA 2014-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjaiA 66. cannes-i filmfesztivál legdögösebb sztárjaiA legrövidebb sztárházasságokA kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai mostA legdögösebb sztárok szikrázó hófehérben

A jelek szerint Csisztu megtalálta a boldogságot jelenlegi férje, dr. Ketskés Norbert oldalán, aki eredetileg édesanyja háziorvosa volt.

Csisztu 2005-ben vált el előző férjétől, Básthy Istvántól, Ketskés pedig 2006-ban vezette oltár elé szerelmét, és azóta is boldog házasságban élnek.

Fotók: Europress

Exkluzív interjú Halász Judittal

A Femina egy jótékonysági rendezvényen beszélgetett a Kossuth-díjas művésznővel. Mi Halász Judit véleménye a jótékonykodásról, és mi lehet évtizedek óta népszerű zenéjének a titka? Összeállításunkból kiderül.

Még nincs hozzászólás

Miklósa Erika örökbefogadás

Miklósa Erika énekesnő először vallott arról, hogyan lett anya.
Hazai sztár

Csisztu Zsuzsa 2015

Csisztu Zsuzsa gyönyörű volt csütörtök este a VideoTube díjátadón.
Hazai sztár
Kecskés Karina, a sokarcú színésznő

Kecskés Karina az anyaságban találta meg a legfőbb boldogdágot, Jadviga nevű kislánya képviseli életében az állandóságot.

Dátum: 2010. szeptember 26.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.