kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Igéző képek! Csisztu Zsuzsa 40 fölött elbűvölőbb, mint valaha

Igéző képek! Csisztu Zsuzsa 40 fölött elbűvölőbb, mint valaha

Csisztu Zsuzsa néhány éve adott életet első gyermekének, a sztármami pedig egyszerűen lenyűgözően néz ki.

Forrás: Femina.hu
2010.07.12.

Hollywoodban a sztárhölgyek közül 40 éves korukra bizony sokan fekszenek kés alá, hogy műtétileg tartsák fiatalon magukat. Nem véletlen, hogy az álomgyárban olyan sok plasztikáktól elcsúfult negyvenes színésznővel találkozhatunk, hazánkban azonban egészen más a helyzet.

Csisztu Zsuzsáról például nyugodtan példát vehetne Nicole Kidman, a két hölgy ugyanis majdnem egyidős, ám Csisztu mérföldekkel ragyogóbban néz ki, mint a botoxtól és ráncfelvarrásoktól ijesztően megmerevedett arcú Kidman.

Kiskora óta sportol

Persze nincs nagyon mit csodálkozni azon, hogy a 40 éves sportoló-műsorvezetőnő simán letagadhatna korából egy évtizedet, hiszen Csisztu Zsuzsa életében már ötéves korától kezdve erősen jelent volt a sport, akkoriban kezdett el ugyanis tornázni.

A hetvenes-nyolcvanas években számos világversenyen szerepelt előkelő helyen, 1984-ben hatodik lett az Európa-bajnokságon, az egy évvel későbbi világbajnokságon hetedik, míg az 1988-as olimpián nyolcadik helyezést ért el tehetségének köszönhetően.

Semmit sem veszített vonzerejéből

A csinos műsorvezetőnő a róla készült friss fotók tanúsága szerint semmit sem veszített fiatalosságából, bájából és különleges vonzerejéből. Pedig Zsuzsa néhány évvel ezelőtt büszke sztáranyuka is lett: 2007 májusában született meg első gyermeke, Krisztián.

Béres Alexandra élete képekben
Béres Alexandra élete képekben
Magyar sztárok, akik plasztikáztattakHazánk legismertebb sportembereiA legdögösebb magyar sztármamikA legdögösebb magyar musicalszínésznőkAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiGyönyörű magyar színésznők 50 fölöttOktóberben született sztárokSzeptemberben született magyar sztárokFalusi Mariann fogyása képekbenNapjaink legnépszerűbb magyar tévései

A jelek szerint Csisztu megtalálta a boldogságot jelenlegi férje, dr. Ketskés Norbert oldalán, aki eredetileg édesanyja háziorvosa volt.

Csisztu 2005-ben vált el előző férjétől, Básthy Istvántól, Ketskés pedig 2006-ban vezette oltár elé szerelmét, és azóta is boldog házasságban élnek.

Fotók: Europress

Még nincs hozzászólás

Fésűs Nelly kislánya - babafotó

Fésűs Nelly máris megmutatta egynapos, újszülött kislányát.
Hazai sztár
Ábel Anita és Lilu elárulták, így fogytak le szülés után!

A hazai sztármamik ugyanúgy megküzdöttek a szülés utáni pluszkilókkal, mint bárki más. Most elárulják, miként sikerült lefogyniuk.

Dátum: 2010. október 3.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.