kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Borbás Marcsi elárulta, miért nem lehetett gyermeke

Borbás Marcsi elárulta, miért nem lehetett gyermeke

Borbás Marcsinak már nem fáj, hogy nem szülhet saját gyermeket, aminek az okát is elárulta.

Forrás: Femina.hu
2010.06.04.

Az anyaság minden nő életében meghatározó élmény, ám sajnos nem mindenki részesül abban az örömben, hogy életet adjon saját gyermekének. Közéjük tartozik Borbás Marcsi is, aki tavaly áprilisban Szily Nórának mesélt magáról a Reflektor TV-ben.

A HírTV csinos műsorvezetőnője elmondta, hogy nem a karrierje miatt nem lett anya, és nem is azért, mert nem akart volna sosem egy kisbabát, hanem egy gyerekkori betegség következménye miatt nem szülhetett.

Nem kímélték a betegségek

Saját bevallása szerint már feldolgozta ezt, és azt is elárulta, hogy más betegséggel is meg kellett küzdenie. Szintén gyerekkorában hashártyagyulladása volt, amibe majdnem belehalt, és egy évig egy zárt kórteremben kellett tartózkodnia.

A bájos tévésztár egy másik interjúban mesélte el, hogy egy Madaras nevű négyezer fős kis településen nőtt fel, amely a Bácska északi részén található. Tizennégy éves korában kollégiumba került, amikor felvették egy bajai gimnáziumba.

Borbás Marcsi elárulta, hogy eredetileg fogorvos és logopédus szeretett volna lenni, ám mivel nem bírta volna elviselni a boncolással járó megpróbáltatásokat, ezért biológia-földrajz szakra jelentkezett a Pécsi Tanárképző Főiskolára.

Pályafutását egy cég belső újságjának főszerkesztésével kezdte, és akkoriban nem gondolta volna, hogy végül a tévében köt majd ki. De amikor a Magyar Televízió egy szerkesztő-riporteri tanfolyamot indított, szülei unszolására végül beadta jelentkezését.

Nagy meglepetés érte

Legnagyobb meglepetésére a több mint ezer jelentkező közül őt is kiválasztották, a kilencvenes évek közepén pedig a képernyőn találta magát mint bemondónő. Hamarosan rábízták a Telemázli vezetését, országos népszerűségre pedig a Játék határok nélkül háziasszonyaként tett szert.

A legdögösebb magyar sztármamik
A legdögösebb magyar sztármamik
Magyar színésznők a Playboy címlapjánA 2014-es Story-gála sztárjaiAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA legdögösebb magyar musicalszínésznőkMagyar sztárok esküvői fotóiKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiMagyar sztárok piros ruhábanNői sztárok fiatalabb pasival

Ami pedig a magánéletét illeti: Marcsi nem titkolta el, hogy első házassága nem tartott túl sokáig.

Betöltés...

Jelenlegi férje Albert József szegedi tanár, aki 2008-ban vezette az oltár elé.

Fotók: Europress

Még nincs hozzászólás

Sándor Károly meghalt

A Csikar néven ismert 75-szörös válogatott labdarúgó 85 éves volt.
Hazai sztár

Orosz Barbi esküvői ruha

Orosz Barbara olyan menyasszonyi ruhába bújt, ami minden lány álma.
Hazai sztár
Magyar sármőrök a nőkről meséltek

Kiráy Viktor, Ádok Zoltán, Kovács Áron és Puskás Peti pontosan tudja, mikor és mivel lehet levenni a nőket a lábukról. A Femina riportere a 2010-es Glamour-gálán kapta mikrofonvégre őket.

Dátum: 2013. szeptember 12.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.