kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Bódi László Cipő életveszélyben

Újra kellett éleszteni! Életveszélyben van a magyar énekes

Újra kellett éleszteni a Republic frontemberét, Bódi Lászlót. Azóta mesterséges kómában tartják.

Szerző: Péterffy Emma
Forrás: Femina.hu
2013.02.18.

Újra kellett éleszteni, és azóta is mélyaltatásban tartják a Republic frontemberét, Bódi Lászlót. Cipőt szívproblémái miatt szállították az intenzív osztályra, felépülésének esélyeit csak néhány nap múlva lehet majd megállapítani.

A 48 éves énekesnek korábban már volt egy infarktusa, akkor orvosi tanácsra változtatott az életmódján, és úgy tűnt, minden rendbe jött.

Elvesztette az eszméletét

Akkor azt nyilatkozta, nagyon szeret élni, és fél a haláltól, így mindent meg fog tenni, hogy sokáig az élők között lehessen. Cipő a hét elején a közelgő koncertek megbeszélésein is részt vett, kollégái szerint akkor még jól volt.

Péntek hajnalban azonban rohamot kapott, elvesztette az eszméletét, és a hirtelen szívhalál állapota állt be. Felesége azonnal megkezdte az újraélesztést, amit aztán mentősök sikeresen be tudtak fejezni.

- Cipő évek óta tartó krónikus szívritmuszavara péntek hajnalban rohamot eredményezett, aminek következtében sürgősséggel kellett kórházba szállítani. Jelenleg a szervezetének mielőbbi regenerálódása érdekében mélyaltatásban tartják - olvasható a zenekar Facebook-oldalán.

Lemondták a koncerteket

Mint írják, kardiológusa tájékoztatása szerint az állapotával kapcsolatos minden további részlet és felépülésének kilátásai is csak néhány nap múlva lesznek megnyugtatóan megállapíthatóak.

Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei
Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei
Magyar sztárok küzdelme a rákkalA Nagy Duett 2013 sztárjaiMagyar sztáresküvők 2014-benBeteg magyar sztárok 2013-ban A Megasztár zsűritagjaiMagyar sztárapukák gyermekeikkelMagyar sztárok, akiket egy ország gyászolSztárpárok a 2011-es Story-gálánA Megasztár 5 döntőseiBéres Alexandra élete képekben

A zenekar legközelebbi koncertjeit biztosan elhalasztja. A február 24-i, Kossuth Klub-beli 23. születésnapi baráti találkozót azonban megtartják.

- Kérünk minden Cipőért aggódó rajongót, hogy részvételével megerősítve együtt kívánhassunk mihamarabbi felépülést szeretett társunknak, barátunknak - fogalmaznak a zenekar tagjai.

Még nincs hozzászólás

Szivós Márton szívinfarktus

Szívós Márton világbajnok vízilabdás szívinfarktust kapott.
Hazai sztár

Psota Irén kórházi kezelése

Psota Irént ma kiengedték a kórházból, de még kezelésre szorul.
Hazai sztár
Fordulópont Ivancsics Ilona életében

A Szomszédok egykori színésznője nagy változásokat ünnepelhet október 3-i születésnapján: a Száguldó Orfeusz öt év után nevet változtatott, Ivancsics Ilona és színtársaiként novemberben debütálnak új előadással.

Dátum: 2013. október 3.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.