kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Bereczki Zoltán a Sztárban Sztár új zsűritagja

Friss hír! Újabb csere a TV2 sikerműsorában - Őt váltották le

Lecserélték a TV2 Sztárban Sztár című műsorának egyik zsűritagját, Lakatos Márkot - nézd meg, kire!

Forrás: Femina.hu

Újabb személycsere történt a TV2 tavaly debütált, nagysikerű produkciójában: idén ősszel a Sztárban Sztár új műsorvezetővel és egy új zsűritaggal jelentkezik.

A showműsorban ismét ismert hazai előadók mutatják meg, hogyan mutatnak és énekelnek valódi zenei legendák bőrében. Az énekesek ebben az évben is úgy lépnek majd színpadra, ahogyan még nem láthatta őket a közönség, átváltozásaikat pedig profi stylistokból, sminkesekből, fodrászokból és természetesen maszkmesterekből álló csapat segíti majd.

Az már múlt héten kiderült, hogy a műsorvezető a második évadban nem Friderikusz Sándor lesz, ma pedig a TV2 hivatalosan is közölte: a zsűri névsora is változott. 

Idén Liptai Claudia, Hajós András és Majoros Péter Majka mellett nem Lakatos Márk lesz a negyedik tag, hanem az első széria nyertese, Bereczki Zoltán értékeli majd a produkciókat. A közlemény szerint a 38 éves sztár színészként és énekesként szerzett tapasztalatának köszönhetően is pontosan tudja, milyen nehéz a versenyzők dolga, ha tökéletes produkciót szeretnének nyújtani a színpadon.

Bereczki Zoltán szenzációs átalakulásai

Bereczki Zoltán mindent beleadott a TV2 Sztárban Sztár című műsorának döntőjében. A Pa-död-dő egyik tagjaként több mint százkilósra formálták. Nem véletlen, hogy végül ő nyerte meg a műsort. Nézd meg a látványos átalakulásait!

Fotó: TV2 Sajtószoba

Bűnök és szerelmek - A TV2 új sorozatának sztárjai

Gyilkossággal indul ma a TV2 új sorozata, melynek nem képzett színészek a szereplői. Videónkban bemutatkoznak a legérdekesebbnek tűnő karakterek.

Még nincs hozzászólás

Liptai Claudia Sztárban sztár

Liptai Claudia szűk nadrágba bújt a Sztárban sztár legutóbbi adásában.
Hazai sztár

Friderikusz Sándor otthagyja a TV2-t

Friderikusz Sándor a jövőben sem Az ének iskoláját, sem a Sztárban Sztárt nem fogja vezetni a TV2-n.
Hazai sztár
Megasztár5: az élő műsor nehézségei

A Megasztár5 versenyzőinek a nehézségekkel is meg kell küzdeniük - van, akinek lámpaláza van, de Tolvai Reni nem izgult a műsor előtt.

Dátum: 2010. október 27.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.