kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Bay Éva kirúgásáról

Telefonon tudatták a magyar műsorvezetővel, hogy 23 év után kirúgták

Bay Éva bemondó-műsorvezetőtől roppant méltatlanul vált meg a Magyar Televízió.

Forrás: Femina.hu

A Magyar Televízió történetében többször is előfordult, hogy méltatlanul váltak meg egy-egy ismert bemondótól, műsorvezetőtől.

A 63 éves Bay Éva a Nők Lapjának adott interjújában elevenítette fel, tőle hogyan váltak meg.

Telefonon keresztül üzenték: ki van rúgva!

Bay Éva 1976 és 1999 a Magyar Televízió imádott bemondói közé tartozott, illetve éveken át híradózott, és dolgozott például az Ablak című népszerű magazin műsorban is.

23 év elteltével aztán egy októberi napon kirúgták: vasárnap még dolgozott, másnap pedig nem is személyesen vele közölték, hanem üzenték a férjén keresztül, hogy már nincs szükség a munkájára.

- A férjem azzal a hírrel várt, hogy telefonáltak a tévéből, hogy ki vagyok rúgva! Hogy menjek majd be aláírni egy papírt - elevenítette fel az esetet.

Felöltötte a legszebb ruháját, és azonnal bement a munkahelyére, ahol attól tartottak, botrányt fog csapni, a főnöke falfehér arccal fogadta. Bay Éva azonban szó nélkül aláírta a felmondólevelét, és királynőként távozott.

- Láttam én már nálam sokkal nagyobb sztárokat kipenderíteni, egy pillanatig nem hittem, hogy pont velem ne lehetne ezt megcsinálni. Mint később kiderült, számomra még jól is jött az eset, mert rövidesen indult az RTL-en a Hatoslottó, és így nyugodtan lehettem annak a háziasszonya - osztotta meg a Nők Lapja olvasóival.

Tíz évig szerepelt még a tévé képernyőjén, összesen pedig 35 évet töltött el a kamera előtt. 2011-ben a saját fiának adta át a stafétabotot, a Hatoslottó vasárnapi műsorát azóta Marczali László vezeti az RTL Klubon.

Fotó: Magyar Televízió, Család-barát

7 hozzászólás
v_peti       2016-03-24 12:43
8.
Nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet a kirúgást korrekt módon elintézni, miért kell ilyen patkány módszert alkalmazni! :(
aloevera       2016-03-18 19:28
7.
Számomra nem volt "imádott" bemondónő. Egyszer hallottam őt káromkodni, akkor nagyon kiábrándultam belőle. 
Anny       2016-03-16 17:51
6.
Telefonon kirúgni valakit igen "kultúrált" emberre vall. De sokan vannak az ilyen fura jellemű emberek. Emberek?
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.