kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Azurák Csaba Tények távozás

7 év után elköszönhetünk kedvenc TV2-s híradósunktól

A hírek szerint Azurák Csaba nem vezeti tovább a Tényeket.

Forrás: Femina.hu

Ma reggel bombaként robbant a hír, miszerint a TV2 népszerű híradósát, Azurák Csabát a jövőben nem láthatjuk a Tényekben.

A Blikk információi szerint helyét az RTL Klubtól átcsábított Gönczi Gábor veszi át.

Új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik

A TV2 február 9-én jelentette be, hogy a Story magazin egykori főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien lett a csatorna új hírigazgatója. "Kökény-Szalai Vivien vezetésével márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a TV2 Csoport csatornáin futó hír- és aktuális műsorok bővítése és megújítása" - áll a csatorna ma reggeli sajtóközleményében" - állt közleményükben.

Az is kiderült, hogy új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik a TV2, amelynek házigazdája Azurák Csaba lesz. Az Origo úgy tudja, Azurák - aki másfél évtizede a TV2 munkatársa és 2009 óta vezeti a Tényeket - az új műsor miatt nem folytatja tovább a híradózást.

"Már korábban jeleztem Dirknek, hogy a csatorna által bejelentett esti háttérműsorra koncentrálnék. Találkozott az álláspontunk. Azzal érveltem, hogy a naponta jelentkező, esti, 30 perces adás előkészítése, majd műsorvezetése mellett nem lenne energiám a Tényekre" - nyilatkozta nekik a 39 éves sztár.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Papp Gergő kolléganője ágyába is bebújt

Papp Gergő Pimasz úr ott alszik című műsorának kulisszatitkairól mesélt. A TV2 sorozatsztárja, Szabó Zsófi még az ágyába is beengedte - igaz, csak tévézni -, Majka viszont nem akarta elhinni, hogy tényleg náluk alszik.

Még nincs hozzászólás

Várkonyi Andrea Azurák Csaba búcsú

Várkonyi Andrea és Azurák Csaba utoljára vezették a tényeket.
Hazai sztár

Gönczi Gábor távozik az RTL Klubtól

Az RTL Klub ma sajtóközleményben tudatta, hogy Gönczi Gábor otthagyja a csatornát.
Hazai sztár
Problémákkal küzdenek a Megasztár5 döntősei

A Megasztár5 versenyzőinek élete nagyot fordult a tehetségkutatóval, legnehezebben szeretteik hiányát viselték, ám a siker kárpótolta őket.

Dátum: 2010. október 26.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.