kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Fotók! Az 5 legdögösebb magyar színésznő, aki anyaként meztelenkedett

Fotók! Az 5 legdögösebb magyar színésznő, aki anyaként meztelenkedett

Nálunk is elterjedt a vetkőzés: hazánk sztárjai egy vagy több gyerek után sem rejtegetik bájaikat.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Hollywoodban szinte nincs olyan színésznő, aki ne mutatta volna már meg bájait valamelyik férfimagazin olvasóinak. A tengerentúli minta hazánkat is elérte, a Playboy 1999-es itthoni újraindulása óta ugyanis a magyar színésznők is rendre válnak meg ruhadarabjaiktól a legendás magazin vagy más férfiaknak szóló újság kedvéért.

A legdögösebb magyar sztármamik
A legdögösebb magyar sztármamik
Magyar színésznők a Playboy címlapjánMagyar sztárok és lányaikA 2014-es Story-gála sztárjaiA legdögösebb magyar musicalszínésznőkAz utóbbi évek legdögösebb magyar kismamáiA 2012-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA legnépszerűbb magyar sorozatszínésznőkKözkedvelt magyar sztárok és párjaikA 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjaiA 2017-es Story-gála sztárjai

Szerencsére nemcsak a húszas éveik elején járó sztárok vállalják be a meztelenkedést, hanem az érett, esetenként többgyermekes anyák is büszkén mutatják meg nőies idomaikat.

Xantus Barbara - 1999. november

A Playboy - néhány év kitérő után - 1999-ben jelent meg újra hazánkban, novemberi számának borítójáról pedig az akkor 30 éves Xantus Barbara mosolygott félénken. Már a címlap is sejtette azonban, hogy a nyuszis magazin képei nem lesznek ennyire visszafogottak, és az olvasók kendőzetlenül csodálhatták meg a szőke színésznő bájait. A nagysikerű Família Kft. Szép Krisztáját sokan le akarták beszélni a fotózásról, de a szőke szépség azóta sem bánta meg, hogy elvállalta.

A szexi képeket a Família Kft. operatőre, Gulyás Buda készítette, a fotózásra pedig rendező férje, Szurdi Miklós is elkísérte. Bár kislánya, Panna ekkor még csak kétéves volt, a színésznő alakján nem látszódtak a szülés nyomai, képei miatt pedig férfiak ezrei keresték fel az újságos standokat. 2004-ben megszületett kisfia, Balázs Benjámin is, Barbara pedig ma, 41 évesen kétgyermekes anyaként is remek formában van. Meztelenkedése úgy tűnik, nem volt negatív hatással karrierjére, hiszen azóta is folyamatosan játszik. A tavaszi évadban a Karinthy Színház, a Belvárosi Színház és a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza színpadán is megcsodálhatjuk tehetségét.

Détár Enikő - 2000. május

A vörös színésznő tíz évvel ezelőtt vált meg ruháitól a Playboy kedvéért. A fotózáson parókát és fűzőt viselt, mintha a színpadon lenne - csak éppen a megszokottnál jóval lengébb jelmezben.

Hibátlan alakjáról tettek tanúbizonyságot a pikáns fotók, melyeket látva valószínűleg nem sejtették az olvasók, hogy 11 éves kislánya várja otthon.

Férjétől, Rékasi Károlytól született lánya, Eszter Réka 1989-ben látta meg a napvilágot, kisöccse, Zsigmond pedig 2002-ben született.

Détár Enikő ma is ugyanolyan szexi, mint tíz évvel ezelőtt, testét elsősorban sporttal tartja karban, de valószínűleg az állandó pörgés is hozzájárul remek kondijához. A 46 éves sztár több hónap kihagyás után tért vissza a reflektorfénybe, rajongói az RTL Klub Reflektor című magazinjában és a Madách Színház színpadán egyaránt láthatják.

Szinetár Dóra - 2003. május

A gyereksztárból színpadi színésznővé érett Szinetár Dóra megjelenését mindig a visszafogott, finom elegancia jellemzi, nem tartozik a kihívóan öltözködő, magamutogató színésznők közé. Talán éppen ezért sokakban megdöbbenést keltett, amikor 2003-ban a CKM májusi számának kedvéért megvált ruháitól.

Azonban a magazinba belelapozva megnyugodhattak a kedélyek, mivel a fotók ugyan sejtették a színésznő csábos formáit, intim bájai egyik képen sem voltak fedetlenül láthatók. A fotókon Dóra inkább tűnik ártatlan kamaszlánynak, mint felelős családanyának.

Pedig ekkor már rég megvolt Marci fia, aki 1996-ban született első férjétől, Lőcsey Jenőtől. A három éves Zora Veronikának viszont már jelenlegi párja, Bereczki Zoltán az édesapja. A bájos, 33 éves színésznő a szülés után újra csúcsformában van, sőt, a színpadra is visszatért: rajongói jelenleg az Operettszínházban találkozhatnak vele a Rebecca - A Manderley-ház asszonya című musicalben.

Gregor Bernadett - 2007. május

A macskaszemű színésznő már többször is levetkőzött a férfimagazinok kedvéért, először 2000-ben láthatták pikáns képeit az FHM olvasói, majd 2001-ben a CKM-ben jelentek meg róla szexi fotók. A nyuszis magazin felkéréseire is igent mondott, először 2001-ben, majd 2007-ben. Talán kevesen tudják, de Gregor Bernadett mindegyik vetkőzésekor már anya volt, hiszen első fia, Bence már 1994-ben megszületett.

Rendkívüli önfegyelemre vall, hogy legutóbbi Playboy-os megjelenésekor jobb formában volt, mint valaha, pedig második gyermeke, Álmos Attila csak néhány hónappal a fotózás előtt jött a világra. A 37 éves sztár bájait azonban nem csupán az újságok hasábjain, hanem a színpadon és filmjeiben is megmutatja, ha a szerep úgy kívánja. Bevallása szerint egy színésznőnek a teste a munkaeszköze, ezért különösen odafigyel, hogy ne hízzon el, és mindig jó formában legyen.

Liptai Claudia - 2009. október

Kétségtelenül az utóbbi idők legnagyobb port kavart vetkőzése a szexi vörös műsorvezetőé volt, aki a Playboy 2009-es októberi számának főszereplője volt. A fotózás koreografálásába Claudiának is volt beleszólása, képein pedig a hét főbűnt kelti életre.

Bár a címoldalon csak az igéző szempár látszik, aki megvásárolta a magazint, az előtt a vörös sztár legintimebb bájai sem maradtak rejtve.

A pikáns fotók miatt érték támadások - persze nem a férfiolvasók részéről. Liptai Claudia 35 éves anyaként csúcsformában van, kislánya, Panna pedig még csak hároméves.

Még nincs hozzászólás

Az 5 legszexisebb szőke sztármami - smink nélkül!

Alapozó és festék nélkül olykor még a legcsillogóbb színésznők is csak megfáradt, rohanó anyukák egy szürke hétköznapon.
Világsztár

Fotók! 4 káprázatosan szexi magyar sztármami 40 fölött

Nem csak a tengerentúli sztármamik irigylésre méltók, hazai kedvenceink között is akad jó pár bombázó anyuka!
Világsztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.