kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

Ábel Anita Szomszédok után

Egy évig tartó gyötrelem! Ábel Anita megdöbbentő vallomása a Szomszédokról

Ábel Anita egy műsorban mesélt a sorozat utáni nehézségekről.

Szerző: Zsoldos Ágnes
Forrás: Femina.hu

Ábel Anita színésznő D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt a Szomszédok utáni problémáiról, illetve arról, hogy mi az, amit annak idején másképp csinált volna.

Az is kiderült, hogy nagyon jó barátságban vannak: egy karácsonyi céges bulin ismerkedtek meg, ahol Krisztát már akkor lenyűgözte Anita remek humora.

Az emberek csak Mágenheim Julcsit látják benne

A színésznő őszintén vallott arról, hogy, bár a színház hosszú évek óta sok elfoglaltságot jelent számára, az emberek csak a Szomszédok Mágenheim Julcsiját látják benne.

A Szomszédok befejezése miatt kétségbe volt esve, miként folytassa tovább, ráadásul egyfajta családfenntartó szerep is rá hárult. Édesapja ugyanis előtte két évvel halt meg, a bátyja pedig Szegeden tanult, így körülbelül egy évig számos nehézséggel kellett megküzdenie.

A műsorban azt is elmesélte, hogy visszatekintve sok mindent másképp csinált volna, például annak idején elment volna egy rövid időre Amerikába, az unokatestvéreihez.

Ábel Anita azt is bevallotta, hogy, amennyiben megvalósult volna a külföldi úti cél, kitartóbb lett volna: Nem csupán egyszer felvételizett volna a főiskolára, hanem többször is.

Amikor a rá oly jellemző szarkasztikus humora került szóba, a következőképpen indokolta.

- Nyilván ez egy védekezési mechanizmus volt a részemről. Azért nagyon nehéz ám feldolgozni egy 12 éves gyereknek, hogy egyik napról a másikra egy ország megismerte - mondta.

Fotó: Red Lemon.

Még nincs hozzászólás

Kun Vilmos meghalt

Elhunyt Kun Vilmos színész, a Katona József Színház alapítója.
Hazai sztár

Szomszédok házaspárok egykor és most

Így néz ki most a Szomszédok című sorozat három házaspárja.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.