kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

4 gyönyörű magyar színésznő, aki meztelenül is bevállalta

4 gyönyörű magyar színésznő, aki meztelenül is bevállalta

Hazánk színésznői közül egyre többen mutatják meg bájaikat a Playboy oldalain - ruha nélkül.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Bár sokan idegenkednek a meztelenkedéstől, hazánkban is szép számmal akadnak olyanok, akik nem szégyellik megmutatni pucér testüket, a férfiközönség legnagyobb örömére.

Legendás nyuszilányok
Legendás nyuszilányok
Magyar színésznők a Playboy címlapjánA 20. század leghíresebb szupermodelljeiA legszexisebb férfi modellekHaszontalan celebmacákA legdögösebb magyar sztármamikA legismertebb magyar modellekA legdögösebb magyar musicalszínésznőkMagyar sztárapukák gyermekeikkelA 2011-es szépségkirálynő-választás legszebb pillanataiA legszebb magyar színésznők

Ez alól a magyar színésznők sem kivételek, sokuk szerint egyenesen hozzátartozik szakmájukhoz, hogy ruha nélkül is merjék megmutatni magukat.

Íme, négy gyönyörű sztár, akinek bájait nem csupán a színpadon, hanem a Playboy oldalain is megcsodálhattuk.

Fésűs Nelly - 2000. november

Ma is kirobbanó formában van az 1971-es születésű barna színésznő, aki tíz éve vállalkozott rá, hogy megváljon ruháitól a Playboy kedvéért.

A novemberi szám címlapján pózolt sokat sejtető, átlátszó ékszertopjában, a fotózás során pedig még ettől is megszabadult.

Az igézően kék szemű színésznőnek nem is volt takargatnivalója, nőies domborulataiban gyönyörködhettek a férfiszemek.

Remek alakját máig sikerült megőriznie, pedig időközben kislánya, Csenge is megszületett, aki már hét éves.

A változatos étkezés híve, nem szereti szigorú diétákkal sanyargatni magát. Inkább a sportra helyezi a hangsúlyt, ami már gyerekkora óta része az életének, épp úgy, mint az éneklés vagy a tánc. Fésűs Nellyt manapság leginkább a színpadon láthatjuk, legújabb darabja a Hat celeb keres egy szorzót, melyet a Karinthy Színház jegyez, de játszik Sopronban és Tatabányán is.

Haumann Petra - 2004. február

Haumann Péter lánya 2004-ben, 29 éves korában döntött úgy, hogy megmutatja meztelen testét a Playboy hasábjain, és már a címlapon is melltartó nélkül, falatnyi tangában villantotta mosolyát. A fotók igencsak erotikus töltetűre sikerültek, és a szőke sztár állítólag meg volt elégedve a képekkel - ahogy minden bizonnyal a magazin olvasói is.

Haumann Petra ma, 35 évesen, anyaként is hozza kirobbanó formáját. Kislányának 2005-ben, pontosan a 30. születésnapján adott életet. Rozi édesapja a koreográfus Király Attila, akihez a baba érkezése után fél évvel ment hozzá. Mivel a pici már majdnem öt éves, a sztáranyuka újra belevetette magát a munkába. Tavaly például beugrott a TV2 Jóban Rosszban című népszerű sorozatába, mostanában pedig a tatabányai Jászai Mari Színház Olivér! című darabjában szerepel.

Oszter Alexandra - 2007. szeptember

Az egzotikus szépségű 29 éves színésznő három éve mondott igent a  magazinnak, és a fotózás kedvéért kemény fogyókúrába és edzésbe kezdett. Megérte sanyargatni magát, hiszen a fotók remekül sikerültek, és szerencsére nőiesen kerek formái sem tűntek el.

A pikáns képeken Oszter Alexandra teljesen meztelenül pózol, nincs is azonban mit takargatnia. A bugyi nélküli fotók édesapjánál, az egyébként is szigoráról híres Oszter Sándornál mégis teljesen kiverték a biztosítékot. Állítólag két hétig nem állt szóba lányával a lap megjelenése után, de aztán minden bizonnyal megbékélt. Szandrát mostanában a Budapest Bábszínház Elvámolt nászéjszaka című darabjában láthatjuk, de valószínűleg nem sokáig, hiszen nyárra várja első kisfiát.

Szorcsik Viktória - 2008. október

Jóban Rosszban csinos főnővéreként ismertté vált szőke színésznő többszöri felkérés után végül két éve döntött úgy, hogy igent mond a Playboy-nak, és a nyilvánosság elé tárja bájait. Szorcsik Viki teljesen kitárulkozott, a címlapon ugyan még bugyiban, a többi fotón viszont már anélkül látható.

Bár korábban nem vállalt még vetkőzést, állítólag jól érezte magát a fotózáson. Valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy ilyen remekül sikerültek a képek, a sztár tökéletes vonalaival bizonyára az olvasók is elégedettek voltak.

A 31 éves színésznőt a TV2 képernyőjén már nem láthatjuk esténként, helyette gőzerővel koncentrál a Diamond Club című film forgatásaira, melyben ő is szerepet kapott.

Magyar sztárok - meglepő hobbik

Hogyan kapcsolódnak ki a sztárok? Árpa Attila az amerikai focira, Demcsák Zsuzsa és Jáksó László a főzésre esküszik, míg Kecskés Karina egy különleges színitársulat tagja.

Még nincs hozzászólás

Pintér Tibor második házassága tönkrement

Pintér Tibor magánéleti válságáról is nyilatkozott.
Hazai sztár

Haumann Petra elvált

Haumann Petra elárulta, titokban már két évvel ezelőtt elvált gyermekei apjától.
Hazai sztár
Magyar sztárok - meglepő hobbik

Hogyan kapcsolódnak ki a sztárok? Árpa Attila az amerikai focira, Demcsák Zsuzsa és Jáksó László a főzésre esküszik, míg Kecskés Karina egy különleges színitársulat tagja.

Dátum: 2011. január 1.
Készítette: Femina.hu
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.