kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Hazai sztár   /  

4 gyönyörű magyar színésznő, aki meztelenül is bevállalta

4 gyönyörű magyar színésznő, aki meztelenül is bevállalta

Hazánk színésznői közül egyre többen mutatják meg bájaikat a Playboy oldalain - ruha nélkül.

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Bár sokan idegenkednek a meztelenkedéstől, hazánkban is szép számmal akadnak olyanok, akik nem szégyellik megmutatni pucér testüket, a férfiközönség legnagyobb örömére.

Legendás nyuszilányok
Legendás nyuszilányok
Magyar színésznők a Playboy címlapjánA 20. század leghíresebb szupermodelljeiA legszexisebb férfi modellekHaszontalan celebmacákA legdögösebb magyar sztármamikA legismertebb magyar modellekA legdögösebb magyar musicalszínésznőkMagyar sztárapukák gyermekeikkelA 2011-es szépségkirálynő-választás legszebb pillanataiA legszebb magyar színésznők

Ez alól a magyar színésznők sem kivételek, sokuk szerint egyenesen hozzátartozik szakmájukhoz, hogy ruha nélkül is merjék megmutatni magukat.

Íme, négy gyönyörű sztár, akinek bájait nem csupán a színpadon, hanem a Playboy oldalain is megcsodálhattuk.

Fésűs Nelly - 2000. november

Ma is kirobbanó formában van az 1971-es születésű barna színésznő, aki tíz éve vállalkozott rá, hogy megváljon ruháitól a Playboy kedvéért.

A novemberi szám címlapján pózolt sokat sejtető, átlátszó ékszertopjában, a fotózás során pedig még ettől is megszabadult.

Az igézően kék szemű színésznőnek nem is volt takargatnivalója, nőies domborulataiban gyönyörködhettek a férfiszemek.

Remek alakját máig sikerült megőriznie, pedig időközben kislánya, Csenge is megszületett, aki már hét éves.

A változatos étkezés híve, nem szereti szigorú diétákkal sanyargatni magát. Inkább a sportra helyezi a hangsúlyt, ami már gyerekkora óta része az életének, épp úgy, mint az éneklés vagy a tánc. Fésűs Nellyt manapság leginkább a színpadon láthatjuk, legújabb darabja a Hat celeb keres egy szorzót, melyet a Karinthy Színház jegyez, de játszik Sopronban és Tatabányán is.

Haumann Petra - 2004. február

Haumann Péter lánya 2004-ben, 29 éves korában döntött úgy, hogy megmutatja meztelen testét a Playboy hasábjain, és már a címlapon is melltartó nélkül, falatnyi tangában villantotta mosolyát. A fotók igencsak erotikus töltetűre sikerültek, és a szőke sztár állítólag meg volt elégedve a képekkel - ahogy minden bizonnyal a magazin olvasói is.

Haumann Petra ma, 35 évesen, anyaként is hozza kirobbanó formáját. Kislányának 2005-ben, pontosan a 30. születésnapján adott életet. Rozi édesapja a koreográfus Király Attila, akihez a baba érkezése után fél évvel ment hozzá. Mivel a pici már majdnem öt éves, a sztáranyuka újra belevetette magát a munkába. Tavaly például beugrott a TV2 Jóban Rosszban című népszerű sorozatába, mostanában pedig a tatabányai Jászai Mari Színház Olivér! című darabjában szerepel.

Oszter Alexandra - 2007. szeptember

Az egzotikus szépségű 29 éves színésznő három éve mondott igent a  magazinnak, és a fotózás kedvéért kemény fogyókúrába és edzésbe kezdett. Megérte sanyargatni magát, hiszen a fotók remekül sikerültek, és szerencsére nőiesen kerek formái sem tűntek el.

A pikáns képeken Oszter Alexandra teljesen meztelenül pózol, nincs is azonban mit takargatnia. A bugyi nélküli fotók édesapjánál, az egyébként is szigoráról híres Oszter Sándornál mégis teljesen kiverték a biztosítékot. Állítólag két hétig nem állt szóba lányával a lap megjelenése után, de aztán minden bizonnyal megbékélt. Szandrát mostanában a Budapest Bábszínház Elvámolt nászéjszaka című darabjában láthatjuk, de valószínűleg nem sokáig, hiszen nyárra várja első kisfiát.

Szorcsik Viktória - 2008. október

Jóban Rosszban csinos főnővéreként ismertté vált szőke színésznő többszöri felkérés után végül két éve döntött úgy, hogy igent mond a Playboy-nak, és a nyilvánosság elé tárja bájait. Szorcsik Viki teljesen kitárulkozott, a címlapon ugyan még bugyiban, a többi fotón viszont már anélkül látható.

Bár korábban nem vállalt még vetkőzést, állítólag jól érezte magát a fotózáson. Valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy ilyen remekül sikerültek a képek, a sztár tökéletes vonalaival bizonyára az olvasók is elégedettek voltak.

A 31 éves színésznőt a TV2 képernyőjén már nem láthatjuk esténként, helyette gőzerővel koncentrál a Diamond Club című film forgatásaira, melyben ő is szerepet kapott.

Még nincs hozzászólás

 6 bombázó sztármami, aki meztelenül is bevállalta

Az anyaság egyáltalán nem veszélyezteti a női vonzerőt. Néhány világhírű sztármami ennek ékes példája.
Világsztár

Fotók! Az 5 legdögösebb magyar színésznő, aki anyaként meztelenkedett

Nálunk is elterjedt a vetkőzés: hazánk sztárjai egy vagy több gyerek után sem rejtegetik bájaikat.
Hazai sztár
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.