kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Veszélyes anyagok

Szinte minden lakásban van, és észrevétlenül mérgez: ezt ne használjátok tovább

Ha szétnézel otthon, te is rábukkanhatsz erre.

Forrás: Femina.hu

Ahogy változnak az idők, egyre több- és többféle eszköz áll rendelkezésre a mindennapok könnyebbé, kényelmesebbé tételére. A praktikusság keresése ugyanakkor esetenként tévútra vihet, és sokan nem is sejtik, hogy veszélyben vannak.

Generációkon át kérdés volt, miben kapja a gyermek az ennivalót, hogy egy hirtelen, bármikor, és tekintve a kisgyerekek korát, teljesen természetes módon megtörténő baleset, vagyis a tál, tányér leesése ne járjon együtt az edény végleges elvesztésével. A porcelán- és üvegtálakat forradalmi újítás, a műanyag váltotta fel, és a mai napig nagy segítséget jelent a gyerekek etetése során.

 

Sajnos az azonban nem mindegy, hogy a műanyag edény, amiből a gyerek enni kap, milyen műanyag, mivel az egyes típusok hőre eltérően reagálnak. Egy bizonyos típusú műanyagot jobb kerülni, ugyanis hőre egészségkárosító anyag szabadulhat fel belőlük.

Mérgező tárgyak otthon

Galériánk első képén megtudhatod, melyik típusú műanyag jelenthet egészségügyi kockázatot a gyerekre, illetve további, otthonodban nagy valószínűséggel megtalálható eszközöket is mutatunk, melyek károsak lehetnek. Kattints a képre!

Alattomos mérgek, melyek a legtöbb lakásban megtalálhatók
Alattomos mérgek, melyek a legtöbb lakásban megtalálhatók
A leggyakoribb mérgező anyagok a lakásban15 természetes megoldás gyerekbetegségekre15 fegyver az influenza ellenOtthon is veszélyben a gyerek12 étel, amit imádnak a gyerekek, de nagyon károsRákkeltő anyagok a lakásban15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválik17 mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcökA 10 legédesebb gyerekdalVeszélyes gyógymódok

2 hozzászólás
Effibaba       2016-02-19 13:09
3.
Már megint egy hozzánemértő! írás, ami csak a pánikkeltésre jó! Csak pár megjegyzés: A vegyi kombinátok a padlón hentergő gyerek popsiját jól feltörnék, mert ez vegyi üzemet jelent! A peszticid elnevezés nem vegyület, hanem a növényvédőszerek elne... tovább »
macika55       2016-02-18 18:22
2.
A két gyermekemnek én például szmokingban szolgáltam fel a mindennapi betevőt. Gabriella, te miben kaptad???

Gyerektorna Budapesten

Érdemes valamilyen plusz mozgásformát is beiktatni.
Gyerek

Eltűnt retró édességek

Nosztalgikus hangulatba kerülsz, ha megnézed a képeket.
Gyerek
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.