kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Utazási kedvezmény gyerekkel

Több ezer forintot spórolhatsz, ha szülő vagy: ez az utazási kedvezmény neked is jár

Ha utaznátok a gyerekkel, akkor mindenképpen vegyétek igénybe.

Forrás: Femina.hu

Ha kirándulni mennétek, látogatóba távol élő rokonokhoz, vagy úgy adódik, hogy valamilyen ügy intézése miatt másik városba kell utaznotok, sokat lefaraghattok az egyébként borsos útiköltségből, ha ismervén a rátok vonatkozó kedvezményeket, éltek velük.

Ha gyermekkel utaztok, akkor a MÁV gyerekekre, illetve gyereket kísérő felnőttre vonatkozó kedvezményeit vehetitek igénybe.

Utazási kedvezmények gyerekkel

Gyermeketek utazása 6 éves korig ingyenes, de utána már számára is jegyet kell váltanotok. Említsétek meg azonban a jegyárusnak, hogy a jegy gyermeknek lesz, ugyanis 6-tól 14 éves korig a gyermekek vonatjegyét 50%-os kedvezménnyel lehet beszerezni.

Gyermeket kísérő felnőttként téged is megillet utazási kedvezmény, amit mindenképpen érdemes igénybe venned, amennyiben vonattal utaztok. 33%-os engedménnyel utazhatsz a MÁV járataival, ami jelentősen csökkentheti a te vonatjegyed árát, és ezzel együtt az utazás összköltségeit is.

Végül figyelmedbe ajánljuk a nagycsaládosoknak járó kedvezményt is. Három gyermek és a szülők együtt utazása esetén a MÁV fejenként 90-90%-os kedvezményt nyújt a menetjegyek árából. Egy nagyobb család esetén ez a kedvezmény nagyon sokat jelenthet, érdemes tehát nem elfeledkeznetek róla, amennyiben megfeleltek a kritériumoknak.

A fitymaszűkület fajtái és kezelésük

A szülők sokszor nem biztosak abban, hogy amit látnak, az valóban kóros állapot-e. Tudd meg, hogyan ismerheted fel a fitymaszűkület jeleit, és mi a teendőt a továbbiakban.

Még nincs hozzászólás

Barbie új alakja

A testképtorzító babák miatt sokan bírálták a Mattelt ez idáig. Most itt a nagy újítás, amit sokan vártak.
Gyerek

Óvoda nyolcvanas évek

Nyolcvanas évekbeli képeken az akkori óvodák és ovisok.
Gyerek
Femina mesék és színezők
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.