kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Sikeres ember - nehéz gyerekkor

5 nagyon sikeres ember, akinek sanyarú gyerekkora volt - Hogy törtek ki a nyomorból?

Kinek a körülményei voltak rosszak, kinek a lelkiállapota.

Szerző: Bácskai Dóra
Forrás: Femina.hu

Rossz körülmények alatt többnyire szegénységet és nyomort értünk, ám az a gyerek sincs jobb helyzetben, aki az odafigyelést kénytelen nélkülözni, netán túl sok - akár pozitív - inger éri, amit nem tud feldolgozni. Mindez azonban nem törvényszerűen vezet boldogtalan felnőttkorhoz, sőt: nem kevesen vannak, akik mondhatni a pokol mélyéről jutottak fel a csúcsra - tanulással, szorgalommal, állhatatossággal, kitartással. Ismerj meg még jobban közülük ötöt!

Barack Obama lényegében apa nélkül nőtt fel, és gyermekként rendszeresen érte inzultus a bőrszíne miatt. Éppen ennek hatására döntött később úgy, hogy politikatudományi, majd jogi diplomát szerez - hiszen a rasszizmus ellen csak kellő felkészültség birtokában tud tenni. Először csak kicsiben tevékenykedett, például közösségi szervezőként segített hátrányos helyzetű embereket, majd mind feljebb jutva az Egyesült Államok első afroamerikai elnöke lett.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Fotók: Barack Obama: http://www.slate.com, Leonardo DiCaprio: http://brabbu.com, Pink: http://music-daily.hu, Charlize Theron: www.hollywoodreporter.com, Drew Barrymore: http://www.ambwallpapers.com

7 különösen bizarr fotó terhes nőkről

A szülői alkalmatlanságnak sok arca van, ahogy ez a korántsem szokványos kismamafotózás is bizonyítja. Kattintsd végig a galériát!
 

Még nincs hozzászólás

Gyerektorna Budapesten

Érdemes valamilyen plusz mozgásformát is beiktatni.
Gyerek
Femina mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.