kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Név életfeladat küldetés

Milyen életfeladattal érkezett a gyerek a földre? Keresztneve elárulja

Gyermeked keresztnevéhez egy küldetés járul.

Forrás: Femina.hu

Minden ember, aki erre a Földre érkezett, így gyermeked is, valamilyen küldetéssel jött ide, melyet életében végre kell hajtania. A keresztnév ennek a küldetésnek a hordozója.

Az alábbiakban három januári fiúnév és három januári lánynév vele járó életfeladatát olvashatod el. Ha gyermeked nem januárban ünnepli névnapját, ide kattintva, folyamatosan bővülő szolgáltatásunkban további nevek leírását találhatod.

Ramóna - január 7.

A név jelentése: okos, védelmező

Életfeladata, hogy küzdjön, tegyen családjáért, szeretteiért és az emberekért. Mindemellett az is a feladata, hogy önérdekeit képessé váljon az ő érdekükben háttérbe szorítani, ha a helyzet úgy kívánja. Meg kell tanulnia úgy jót tenni, hogy közben nem irányít, hanem segít.

Veronika - január 13.

A név jelentése: győzelmet hozó

Nagy ívű karriert futhat be. Életfeladata, hogy úgy váljon sikeressé, vezetővé, hogy közben finom és nőies marad, és képes koncentrálni az élete többi területére is. Párkapcsolatában is meg kell majd lelnie a megfelelő egyensúlyt.

12 étel, aminek nagyon magas a sótartalma - Ne add a gyereknek
12 étel, aminek nagyon magas a sótartalma - Ne add a gyereknek
8 étel, amit minden gyereknek meg kellene kapnia12 népszerű étel, ami rosszat tesz az agynak14 csábító, de annál károsabb édesség12 étel, amit imádnak a gyerekek, de nagyon károsVitamindús ételek gyerekeknek15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválikA 8 legjobb IQ-növelő gyerekeknek17 mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcökA 10 legédesebb gyerekdalMit vigyél magaddal a kórházba?

Vanda - január 26.

A név jelentése: biztonság, védelem

Életfeladata, hogy úgy érvényesítse akaratát, hogy azzal mások vágyait és elképzeléseit se tekintse semmisnek. Meg kell tanulnia önzetlenül szeretni, saját céljait másokéval szinkronba hozni. Érzelmei segítik ebben, és sikerrel járhat.

Attila - január 7.

A név jelentése: atyuska

Életfeladata, hogy egész életében támaszként álljon mások mellett. Benne meg is van a feladata végrehajtásához szükséges személyiség.

Szorgalmas, áldozatkész, segítőkész. Célokra mindig szüksége lesz, azok nélkül elbizonytalanodik.

Lóránd - január 15.

A név jelentése: bátorságával dicsőséget szerzett harcos

Erős jellem, kissé akaratos, néha erőszakosabb, aki egész életében harcban állhat mindennel, ami szándékai és elképzelései ellen való. Életfeladata, hogy mindazt, amiben hisz, bármennyit is kell érte küzdenie, megvalósítsa.

Sebestyén - január 20.

A név jelentése: felséges

Életfeladata, hogy a szeretteinek biztonságot teremtsen. Végig elkísérheti az anyagi gondoktól való félelem, meg kell tanulnia ezt leküzdenie magában. Ha megküzd a pénzéért, sohasem lesz gondja vele, igaz, időnként sokat veszíthet.

Még nincs hozzászólás

Először kóstol citromot baba

Nézz meg néhány cuki képet babákról, akik először érezték a citrom savanyú ízét.
Gyerek
Letölthető edzéstervek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.