kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Milyen apa lesz a férfi

Mi a párod horoszkópja? Ezért válik belőle a legjobb apa

Párod csillagjegye elárulja, milyen tulajdonsága teszi majd csodálatos apává.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

A gyermek születésével nemcsak a nő válik anyává, hanem a férfiból is apa lesz. Ha kíváncsi vagy, hogy miként viselkedik majd apaként a párod, egyszerűen a csillagjegyéből is megtudhatod.

15 tipp, hogy angyali gyerkőcöt nevelj
15 tipp, hogy angyali gyerkőcöt nevelj
15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválikA 10 legédesebb gyerekdal9 ötletes alvássegítő szerkentyű 5000 forint alattA gyerekek 15 legkedvesebb szórakozásaA négyes ikrek élete képekben16 bűbájos játék lányoknak és fiúknak17 mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcök15 természetes megoldás gyerekbetegségekre15 fegyver az influenza ellen15 dolog, amitől a gyerek megbetegszik

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi mindent megadna a gyermekének, különösen azt, amiben neki esetleg nem volt része annak idején: mind az anyagiak, mind pedig tanácsok terén. Azért osztja meg a véleményét, mert szeretné, ha sikeres felnőtt válna a csemetéjéből. A Kos apák főleg a lányukkal szemben lehetnek szigorúak.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyű férfiak nyugodtak, éppen ezért a fegyelmezés nem az erősségük: olyan benyomást kelthetnek, mint akik hajlamosak bagatellizálni az egyes csínytevéseket. Ugyanakkor éppen ezért nem esnek abba a hibába, hogy túlzott elvárásokat támasszanak a gyermekük felé, valamint mindig lehet rájuk számítani.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek apukák szívesen felvállalják a kenyérkereső szerepét, ennek következményeként azonban kevesebbet tudnak foglalkozni a gyermekükkel. Olyankor viszont, amikor sikerül időt szakítaniuk rá, nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, és igyekeznek pótolni az elvesztett időt.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfiból remek apa válhat. Nyugodtan rábízhatod a főzést vagy a mosást, hiszen rendkívül házias: van érzéke hozzá, és szívesen is veszi ki a részét a ház körüli teendőkből. Kivételesen jószívű apaként viselkedhet, aki a világon bármit képes megtenni a családjáért, ezzel együtt a gyermekéért is.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán jegyű apa szigorúan megköveteli az igényességet a gyermekétől, azonban ő az, aki képes a végsőkig is kiállni mellette, és megvédeni, ha szükségét érzi. Minden cselekedetével arra törekszik, hogy a családjának a lehető legjobb élete legyen, ezért pedig nem sajnál semmilyen erőfeszítést.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyű férfi látszólag nem túl érzelmes apa, azonban ez csak a felszín. Még ha nyíltan nem is mutatja, belül nagyon is szereti a gyermekét, csupán ezt nem az öleléseivel, hanem a tetteiben mutatja ki. Ahogyan magától kizárólag a legjobb teljesítményt várja el, úgy az utóda felé is ezt az elvárást közvetíti.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg apa jól kezeli azokat a helyzeteket, amikor egy kérdéses szituációban igazságot kell tenni. A meghozott döntésétől eltántoríthatatlan, nem lehet megpuhítani, ezért következetes a büntetések tekintetében. Másrészről viszont olyan apuka is egyben, aki képes sok szeretet adni a gyermekének.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegyű apuka rendkívül erős, határozott jellemmel rendelkezik, aki kész tekintélyt parancsolni, ha fegyelmezésre kerülne a sor. Emellett azonban az is jellemzi, hogy nagyon szeret a családjával lenni, ezért aztán megragad minden lehetőséget arra, hogy velük tölthesse az időt.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfiak legbelül maguk is megmaradnak gyermeknek, és ez az énjük kihat az apai szerepükre is. Bár az éretlenség látszatát kelthetik, minden egyes mosoly, amelyet a csemetéjük arcára csalnak, nagyon is értékes. Ők azok, akik minden mókában benne vannak, könnyen rávehetőek a közös játékra.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak jegyű apuka elvárja a gyermekétől, hogy minden helyzetben, akár otthoni környezetben, akár mások előtt rendesen, illedelmesen viselkedjen. Számára fontosak a hagyományok, így könnyen lehet, hogy az utódotok nevelése során a szülei által is vallott és alkalmazott elveket követi majd.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi szigorú és megingathatatlan apuka, akinek a szavát nem lehet megkérdőjelezni. A családban ő hozza meg a végső döntéseket, vállalja az irányító szerepét, ami által az és úgy történik, ahogyan ő akarja. Ugyanakkor mindig kapható arra is, hogy a csemetéjével minőségi időt töltsön.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak apukák éppen a Szűz jegyűek szöges ellentétei, ami az érzelmek kimutatását illeti: ők ugyanis nyíltan kifejezik, hogyan éreznek, legyenek az adott pillanatban akár csalódottak, akár büszkék a gyermekükre. Ők maguk hajlamosak a csendességre, de utódaikat nem tiltják a barátaiktól, sőt, bátorítják is őket a társas aktivitásokra.

Még nincs hozzászólás

Sztár apa fia

A legnagyobb Beckham fiú után a középső, Romeo is a tinilányok kedvence lehet.
Gyerek

Milyen apa lesz?

Nevének betűi egy-egy számnak felelnek meg, ezekkel kell számolni. Megmutatjuk, hogyan!
Ezotéria
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.