kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /   Iskolakezdés   /  

Olcsó, mégis minőségi sportcipők iskolakezdésre

Olcsó, mégis minőségi sportcipők iskolakezdésre
9000 forint alatt

Készülj fel az iskolakezdésre, válassz gyerkőcödnek kényelmes, strapabíró sportcipőt!

Szerző: Boros Mariann
Forrás: Femina.hu

Iskolakezdéskor nem csupán a tanórákon szükséges könyveket, füzeteket kell beszerezned csemetéd számára, de minden bizonnyal a ruhatárát is fel kell újítanod néhány darabbal.

Ezek közül is a cipő az egyik legfontosabb, hiszen a kényelmes lábbeli elengedhetetlen feltétele annak, hogy a gyerek jól érezze magát a bőrében. És, bár az iskola nem elsősorban a játékról szól, a nebulókat szerencsére gyakran kiviszik a szabadba játszani, a mozgásban pedig igencsak akadályozhatja őket a nem megfelelő cipő.

A tornaórára is gondolnod kell, ahova rendszerint váltócipőt kell vinniük a lurkóknak, így a legjobb, ha a tanévnek legalább két pár kényelmes, strapabíró cipővel vágsz neki.

Iskolába

Játszós

A masszív, barna, magas szárú sportcipő épp ideális az iskolába. Színénél fogva nem koszolódik, erős anyagának köszönhetően jól tartja a bokát, és ősztől tavaszig ellenáll az időjárás viszontagságainak.  Egyszerű szabásának és színének köszönhetően a farmertől kezdve szinte bármilyen színű és mintájú nadrághoz illeni fog.

A terméket a Deichmann üzleteiben vásárolhatod meg.
Ára: 4990 forint.

Divatos

A deszkás fazonú szürke cipő a nagy népszerűségnek örvendő S.Oliver márka gyerekkollekciójának tagja. Vastag talpának és anyagának köszönhetően akár télen is hordhatja gyerkőcöd, akkor sem fog fázni benne, ugyanakkor az orránál található lyukacsos rész által megfelelően tud szellőzni benne a lába.

A vagány darabot a Markascipo.hu oldalról szerezheted be.
Ára: 8991 forint.

Vagány

A vagány, farmermintás, magas szárú cipő gumitalpának köszönhetően kiválóan idomul a tornaterem padlójához, és extrém színe miatt biztosan nem keveri össze csemetéd a többi gyerek lábbelijével. Ezt a szép surranót akár az utcára is hordhatja, vékony anyaga miatt azonban elsősorban tavaszra és nyárra ajánljuk.

A trendi darabot az Auchan áruházakban vásárolhatod meg.
Ára: 990 forint.

Tornaórára

Klasszikus

A nagy múltú Converse évről évre piacra dobja legújabb kollekcióját, ám a klasszikus dorkó szabást kedvelők is kedvükre válogathatnak a színes darabok közül. Természetesen a tervezők a gyerekekre is gondoltak, Chuck Taylor All Star Kids Core néven változatos színű cipőket dobtak piacra. A jó minőségű darabot utcára és akár testnevelésórára is felveheti, garantáltan jól fogja benne érezni magát.

A cipőt megtalálod a Topsport.hu kínálatában.
Ára: 7990 forint.

Tartós

A fekete Adidas cipőben nem fogtok csalódni, hiszen biztos lehetsz benne, hogy a jellegzetes három csík maximális minőséget takar. Ez a magas szárú gyerekcsuka igazán kényelmes - tornaórára épp ideális, de később akár a szabadban is viselheti, bírni fogja a gyűrődést.

A cipőt az Adidascenter.com-ról rendelheted meg.
Ára: 8990 forint.

Egyszerű, de nagyszerű

Az egyszerű, nyitott, fehér vászoncipőt inkább a lányok fogják szeretni, és kényes színe miatt elsősorban tornaórára praktikus. A könnyű kis darab széles orrával és vékony anyagával viselője maximális kényelmét szolgálja. Cipőfűzőjét könnyen kioldhatja a gyerek, nem kell sokat bajlódni az átöltözéssel.

A tornacipőt a Sportszert.hu-n rendelheted meg.
Ára: 990 forint.

Még nincs hozzászólás

4 abbahagyhatatlan társasjáték - 7000 forint alatt

Próbáljátok ki otthon együtt a legjobb társasjátékokat, melyek egy csapásra csemetéd kedvencei lesznek.
Iskolakezdés

Milyen személyiség a gyereked? - A hozzá illő sportok

A mozgás fontos, ám nem mindegy, hogy gyermeked örömmel vagy kényszerből műveli.
Iskolakezdés
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.