kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Fehérneműs kép szoptató anya

Fehérneműs fotóval vágott vissza az anya: jelentették szoptatós képét a Facebookon

Ezzel hívta fel a figyelmet a szoptatás természetességére.

Forrás: Femina.hu

Miután itt megtekinthető szoptatós fényképét ötször is jelentették a Facebookon, ez az anyuka, Maria Corry megelégelte az emberek szűklátókörűségét, és visszavágott nekik, hogy megmutassa, annyi, amennyi szoptatáskor a mellből látszik, nem kellene, hogy bárkit zavarjon, és hogy kifejezze, ő is a nyilvános szoptatás mellett áll.

Egy fehérneműreklámot tartott melle elé, melyen a modell melle csaknem kibuggyan a melltartóból, és úgy fotózkodott szoptatás közben, majd egy hosszabb kommenttel posztolta a képet. Ebből idézünk magyarul: "Mivel a szoptatós képemet, amin semmi nem látszik, ötször jelentették a Facebookon, ezt a fényképet posztolom, melyet lefogadom, senki nem fog jelenteni, hiszen ilyenekkel van tele a bevásárlóközpont (...). Bezzeg egy szoptató nő felháborodást kelt. Ez abszurd! Anyukák, posztoljátok szoptatós szelfijeiteket (...), szoptassatok nyilvános helyen! (...)

 

Forrás: Facebook.com/Maria Corry

Így szoptasd a babádat!

Nagyon fontos, hogy mindig a lehető legkényelmesebb testtartásban ülj vagy feküdj a szoptatás alatt, hiszen így lesz igazán bensőséges az etetés. Szakértőnktől azt is megtudhatod, melyek a legtökéletesebb szoptatási pózok!

Még nincs hozzászólás

Cica baba barátok

Mesébe illő ez a kapcsolat. Nézd meg a cuki közös képeiket!
Gyerek

Erzsébet Károly baba videó

Játszik vele, járásra ösztönzi, és csiklandozza a kis Károlyt a régi felvételen.
Gyerek
Femina mesék és színezők
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.