kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Csillaggyerek

Kik a csillaggyermekek? Gyermeketek is lehet az

A csillaggyermekek tulajdonságain sokan átsiklanak, pedig kis odafigyeléssel jól azonosíthatóak. Elmondjuk, mik ezek.

Forrás: Femina.hu

Köztünk élnek, és nem véletlenül jöttek a földre a csillaggyerekek, akik különleges küldetést teljesítenek életük során. Gyermeked is egyikük lehet, erre pedig bizonyos tulajdonságai engednek következtetni.

Kik a csillaggyerekek?

Ezoterikus elméletek szerint a csillaggyermekek küldetése, hogy az emberiség sorsát előbbre vigyék, mégpedig a tudomány által. Okosabbak az átlagnál, felnőttként korszakalkotó találmányokat, új technológiát, új tudományos elméleteket kap tőlük a világ. Úgy tartják, akkor érkeznek a földre, amikor az emberiség nagy változás előtt áll.

A csillaggyerekek három fő ismertetőjegye

Gyermeked is lehet csillaggyermek, aminek az alábbi három tulajdonság gyakori ismertetőjegye lehet az ezoterikus elméletek szerint.

Kiemelkedő teljesítmény az iskolában

A csillaggyerekek a tudományban alkothatnak nagyot felnőttként, ezzel előrébb lendítve azt, így nem is csoda, hogy egyik fő ismertetőjegyük, hogy nagyon okosak, IQ-juk magasabb az átlagnál, kérdéseik logikusak, érdeklődésük pedig széleskörű. Minden tárgyból jól mehet nekik a tanulás.

15 jel, hogy lelki problémákkal küzd a gyerek
15 jel, hogy lelki problémákkal küzd a gyerek
8 étel, amit minden gyereknek meg kellene kapnia15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválik17 mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcökA 10 legédesebb gyerekdal15 természetes megoldás gyerekbetegségekre15 fegyver az influenza ellen12 gyakori rémálom gyerekeknél15 dolog, amitől a gyerek megbetegszik10 gyakori szülői hibaOtthon is veszélyben a gyerek

Jó megérzések, briliáns eszmefuttatások

A csillaggyerekeknél gyakorta felfedezhető a hatodik érzék megnyilvánulása, azaz a megérzések beigazolódása, valamint az, hogy olyasmiről is vannak ismereteik, amiről elvileg még nem hallottak vagy nem tanultak. Emellett gondolatmenetük korukat meghaladó szintű lehet.

Jó nyelvi érzék

A csillaggyerekek nyelvi érzéke rendkívül jó. Könnyen boldogulnak az idegen nyelvekkel, hamarabb ragad rájuk a tanult nyelv szókincse és nyelvtana, mint a többi gyerekre. Tehetségüknek köszönhetően életük során több nyelvet is kiválóan elsajátíthatnak és alkalmazhatnak a gyakorlatban, akár a tudományban is.

Még nincs hozzászólás

2016 családi horoszkóp

Milyen nehézségek, változások következhetnek be az életetekben? Olvasd el!
Gyerek

Óvoda nyolcvanas évek

Nyolcvanas évekbeli képeken az akkori óvodák és ovisok.
Gyerek
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.