kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

Csillaggyerek

Kik a csillaggyermekek? Gyermeketek is lehet az

A csillaggyermekek tulajdonságain sokan átsiklanak, pedig kis odafigyeléssel jól azonosíthatóak. Elmondjuk, mik ezek.

Forrás: Femina.hu

Köztünk élnek, és nem véletlenül jöttek a földre a csillaggyerekek, akik különleges küldetést teljesítenek életük során. Gyermeked is egyikük lehet, erre pedig bizonyos tulajdonságai engednek következtetni.

Kik a csillaggyerekek?

Ezoterikus elméletek szerint a csillaggyermekek küldetése, hogy az emberiség sorsát előbbre vigyék, mégpedig a tudomány által. Okosabbak az átlagnál, felnőttként korszakalkotó találmányokat, új technológiát, új tudományos elméleteket kap tőlük a világ. Úgy tartják, akkor érkeznek a földre, amikor az emberiség nagy változás előtt áll.

A csillaggyerekek három fő ismertetőjegye

Gyermeked is lehet csillaggyermek, aminek az alábbi három tulajdonság gyakori ismertetőjegye lehet az ezoterikus elméletek szerint.

Kiemelkedő teljesítmény az iskolában

A csillaggyerekek a tudományban alkothatnak nagyot felnőttként, ezzel előrébb lendítve azt, így nem is csoda, hogy egyik fő ismertetőjegyük, hogy nagyon okosak, IQ-juk magasabb az átlagnál, kérdéseik logikusak, érdeklődésük pedig széleskörű. Minden tárgyból jól mehet nekik a tanulás.

15 jel, hogy lelki problémákkal küzd a gyerek
15 jel, hogy lelki problémákkal küzd a gyerek
8 étel, amit minden gyereknek meg kellene kapnia15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválik17 mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcökA 10 legédesebb gyerekdal15 természetes megoldás gyerekbetegségekre15 fegyver az influenza ellen12 gyakori rémálom gyerekeknél15 dolog, amitől a gyerek megbetegszik10 gyakori szülői hibaOtthon is veszélyben a gyerek

Jó megérzések, briliáns eszmefuttatások

A csillaggyerekeknél gyakorta felfedezhető a hatodik érzék megnyilvánulása, azaz a megérzések beigazolódása, valamint az, hogy olyasmiről is vannak ismereteik, amiről elvileg még nem hallottak vagy nem tanultak. Emellett gondolatmenetük korukat meghaladó szintű lehet.

Jó nyelvi érzék

A csillaggyerekek nyelvi érzéke rendkívül jó. Könnyen boldogulnak az idegen nyelvekkel, hamarabb ragad rájuk a tanult nyelv szókincse és nyelvtana, mint a többi gyerekre. Tehetségüknek köszönhetően életük során több nyelvet is kiválóan elsajátíthatnak és alkalmazhatnak a gyakorlatban, akár a tudományban is.

Mit gondolnak a bölcsiről a sztáranyukák?

Bölcsőde

Mi a jobb a gyereknek? Ha három-négyéves koráig otthon van az anyukájával, vagy ha kicsi kora óta közösségbe jár? Olyan hírességeket kérdeztünk meg a témáról, akik érintettek a témában.

Még nincs hozzászólás

Óvoda nyolcvanas évek

Nyolcvanas évekbeli képeken az akkori óvodák és ovisok.
Gyerek

Egészségtelen ételek

Ti is rendszeresen leemelhetitek őket a boltok polcairól.
Gyerek
Femina mesék és színezők
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.