kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

A legjobb gyerekprogramok Budapesten

A legjobb gyerekprogramok Budapesten

Kikívánkoztok a négy fal közül? Akkor találd meg a legszórakoztatóbb programokat a családnak!

Forrás: Femina.hu

A tavasz beköszöntével itt az ideje, hogy a családdal kibújjatok a lakás áldott elegéből, és útnak induljatok Budapest utcáin.

Rendezvényekből nincs hiány - akár március 15-i megemlékezésre, akár csak egy jó kis családi kikapcsolódásra vágytok -, cikkünk pedig segít abban, hogy megtaláld a számotokra legjobb szórakozást ígérő programot.

Komoly ifjaknak

Hagyományőrző családi programokkal készül a Millenáris Park március 15-én, ahol a nemzeti ünnepnek megfelelően kézműves műhelyek, történelmi ügyességi játékok várják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Ha gyermeked már picit idősebb, ellátogathattok a Nemzeti Múzeumba is, ahol az állandó tárlatokon kívül ezen a napon ingyenesen tekinthetitek meg a Széchenyi-kiállítást. Amennyiben hajt benneteket a versenyszellem, a Gyermekvasút hagyományos nappali túrájával vár gyermekeddel együtt március 15-én. Az út 20 kilométer hosszú, érinti a vasút minden állomását.

Állatbarátoknak

Friss levegőn, állatok körében éreznéd magad a legjobban? A Fővárosi Állatkert munkaszüneti napokon is nyitva tart, így bátran megindulhattok a Városliget felé, hogy megcsodáljátok az ott lakó állatokat.

Ráadásul március 15-én, délután négy órától az Állatkert Játszóházában egy kreatív foglalkozás során csemetéd ingyenesen kipróbálhatja a Play Mais természetes játékot.

A Rex Kutyaotthon Alapítvány Állatszigete minden nap 10 órától várja látogatóit. Többek között érdemes megnézni a gyerkőccel a háztáji farmot - sok városi gyerek még csak hírből sem ismeri a háziállatokat - de remek szórakozást ígér az Állatsziget körüli séta is. És ha mindez nem lenne elég, a Tropicariumba is bármikor kilátogathattok, a különféle hüllők, kétéltűek és egzotikus madarak közé.

Zenés programok

A bábszínházak mindig is a gyerekek nagy kedvencei voltak - ha felhőtlen szórakozásra vágytok, keressétek a bábszínházak jegypénztárait. Március 15-én a Budapest Bábszínház a Hajnali csillag peremén című darabot játssza, ha szerencséd van, akad még egy-két hely a nézőtéren.

A legjobb gyerekprogramok Budapesten
A legjobb gyerekprogramok Budapesten
7 játszótér Budapesten, ahol lefáraszthatod a gyereket12 szabadtéri játék gyerkőcöknekA gyerekek 15 legkedvesebb szórakozásaA négyes ikrek élete képekben16 bűbájos játék lányoknak és fiúknakA 10 legvidámabb hely Budapesten, az egész család számára15 alvássegítő tipp, ami biztosan beválikA 8 legjobb IQ-növelő gyerekeknek12 étel, aminek nagyon magas a sótartalma - Ne add a gyereknek17 mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcök

Ha elkapkodták az összes helyet, akkor sem kell elszomorodnod, mert április végéig szinte telítve van a naptárjuk.

A Millenáris Park e tekintetben is választást nyújt, Ringató című, gyerekeknek szóló könnyűzenei koncertjük, amelyet március 15-én lehet meghallgatni, remek kikapcsolódási lehetőséget ígér.

2 hozzászólás
kisvakond       2011-12-08 16:52
3.
Én még megvárom vele az első havat, anélkül valahogy nem az igazi...
válasz a 2. kommentre (Aiser - 12-08)
Aiser       2011-12-08 14:23
2.
Hétvégén voltunk a Vörösmartyn a gyerekekkel. Gyönyőrű a kivilágítás de a hideg miatt nem egész estés program. Előtte meg a Mini Cityben. Nagyon jó volt , a gyerekek is jót szórakoztak, közben meg tanultak is. Hétvégi program, hidegben, esőben. Ahogy... tovább »

Az 5 legbűbájosabb gyerekkönyv - Vedd meg a kicsinek!

Csapj egy kacagós, mese- vagy versolvasós délutánt a gyerkőccel - legalább annyira élvezed majd, mint ő.
Gyerek

3 tipikus szülő balfogás - Csak ellenállást vált ki a gyerekből

Az esetenkénti határozatlanság is elég lehet ahhoz, hogy csemetéd pillanatok alatt a fejedre nőjön.
Gyerek
Femina mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.