kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

9 szexi fehérnemű, amiben gyönyörűnek érzed magad

9 szexi fehérnemű, amiben gyönyörűnek érzed magad
Akkor is, ha babát vársz

Egy érzéki fehérnemű új életre kelti benned a nőt! Légy vonzó kismama!

Forrás: Femina.hu

A gyermekáldás örömét megélni a legszebb női feladat - amikor új életet hordasz a szíved alatt, a testedhez fűződő viszonyod némiképp átértékelődik, és valószínűleg nem az lesz számodra a legfontosabb, hogy hány pluszkilóval gyarapodtál. Hiszen az alakodon túl a lelked is változásokon megy keresztül, mert szembesülnöd kell az újonnan kialakuló, addig nem ismert anyai oldaladdal. Mindeközben talán a legnehezebb dolog megteremteni a régi és új énképed között a harmóniát, mert nem lehetsz teljes, ha a kívánatos női részedet a kispolcra száműzöd.

Bár nehéz megszokni az új formáidat egyik napról a másikra, és visszacsalogatni magadba a nőt, nem is gondolnád, olykor milyen apróságok segíthetnek ebben. A fehérnemű csupán két textildarabból áll, mégis önbizalom-építő erővel bírhat, melynek hatását akkor is észreveheti a kedvesed, amikor ruha takarja a titkos fegyvered. Ha a nőiességed épp megszökni próbál tőled, és tetten éred, amint a kispolcra kapaszkodik, csábítsd vissza egy szexi fehérneműcsodával!

Az esztétikumon túl

A falatnyi csipke jótékony hatással bírhat a szexuális energiáidra, de a melleidre már nem biztosan. A terhesség alatt kikerekedett idomoknak fontos a tartás, mely szükség esetén speciális kialakítású melltartókat igényel.

Ha korábban is nagy mellmérettel rendelkeztél, célszerű számodra a megvastagított tehermentesítő pánt, illetve a merevítő. Érzékeny cicire olyan csipkecsodát válassz, melynél a szexi díszítés alatt rugalmas testszínű betét található, és merevítő helyett formázóvarrásokkal éri el a kívánt eredményt.

A bugyi esetében is le kell mondanod a tenyérnyi darabokról, különösen, ha a csípőd párnásabb lett. Sokkal szebben formál egy laza gumírozású, alacsony fazon, mely követi a pocakod alsó ívét, de nem vág be.

A francia szabású alsók rafináltan kiemelik a popsit, a rugalmas csipkék pedig jótékonyan elrejthetik az esetleges úszógumikat. Ha rövid a lábad, a háromszögfazonú bugyik ajánlottak, melyek szára valamivel magasabban ível.

Terhesség hétről hétre

Kilenc szexi fehérnemű, amiben vonzó kismama lehetsz

A kényelmi és higiéniai szempontokon kívül az is fontos, hogy gyönyörűnek és érzékinek érezd magad a fehérneműdben. Íme, a legcsábosabb darabok kismamáknak!

9 szexi fehérnemű, amiben vonzó kismama lehetsz
9 szexi fehérnemű, amiben vonzó kismama lehetsz
Nőies, de melengető őszi ruhák, ha babát vársz12 vagány, őszi cipőfazon városi kismamáknak9 pocakbarát nyári ruhadarab, amit ősszel is hordhatsz14 trendi kiegészítő tavaszra, nem csak leendő anyukáknakA legelőnyösebb csizmafazonok terhesség idején9 szupernőies, karcsúsító nyári nadrág kismamáknak8 nőies, karcsúsító ruhadarab pocakosoknak10 nélkülözhetetlen ruhadarab, ha pocakos vagy12 trendi, karcsúsító kismamaruha őszre13 nőies fürdőruhafazon kismamáknak

2 hozzászólás
tifany       2011-07-18 12:50
3.
Aki babát vár , már egymagában is gyönyörű,és nem a fehérnemű teszi azzá,hanem az állapota. Hülye cikk.
válasz a 2. kommentre (Lepke - 07-17)
Lepke       2011-07-17 21:05
2.
"..amiben gyönyörűnek érzed magad Akkor is, ha babát vársz" Milyen cim ez?!

A szezon legnőiesebb kismamaruhái - Árakkal, lelőhelyekkel

Szeretnéd egyszerűen, de nőiesen megoldani a nyári öltözködésedet? Bízd a stílusod a kánikularuhákra!
Gyerek

A 8 legnőiesebb fürdőruhafazon testalkatra szabva - Pocakkal is lehetsz csinos

Pocakra szabott fürdőruhát keresel? Ebben lehetsz szexi a strandon!
Gyerek
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.