kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Gyerek   /  

12 nőies és könnyen kezelhető nyári frizura, ha nincs sok hajad

12 nőies és könnyen kezelhető nyári frizura, ha nincs sok hajad
Néhány perc alatt kész

Nincs elég időd a hajadra? Íme, a legpraktikusabb frizurák anyukáknak!

Forrás: Femina.hu

Nem is olyan régen - még emberemlékezeten belül - pusztán a hajviseletből meg lehetett állapítani, ha egy nőből takaros asszonyka vált. Hiszen amint gyűrű került az ujjára, illetve gyermeke született, hosszú loboncát rövid fürtösre váltotta. Ma már sokan jót mosolyognak a berakott, rövid frizurán, de akkoriban ez volt az egyetlen praktikus hajviselet a palettán: elnyomhatta a párna, kikezdhette szél és eső, a hullámokkal megemelt tincseket pikk-pakk rekonstruálni lehetett.

Szerencsére ezek az idők a fodrásztörténelem ködébe vesztek a modern vágástechnikáknak köszönhetően, így egyáltalán nem szükséges a dauer segítségére fanyalodnod, ha könnyen és egyszerűen szeretnéd megnövelni a hajad volumenét, esetleg nem áll módodban folyton főnözgetni, babrálgatni a hajkoronádat.

Hajazz a praktikumra, de ne a forma árán!

Kisgyerek mellett nem mindig jut időd arra, hogy elmélyült kapcsolatot ápolj a fürdőszobatükörrel, legtöbbször csupán futó találkozásokra számíthatsz az arcmásoddal. Jobb esetben addig bíbelődhetsz a frizuráddal, amíg a kicsi alszik, de a játszótereken, strandokon zajló nyári időszakban azzal is számolnod kell, hogy amit reggel nagy gonddal a fejedre kreálsz, a nap végére formáját veszítheti. Ezt megelőzvén már a terhesség időszakában időspóroló hajviseletre válthatsz, ami akkor is kitartóan jól mutat, ha elmulasztod a beszárítást.

12 könnyen kezelhető nyári frizura, kevés hajból

Vékony szálú a hajad? Ráadásul szögegyenes, vagy éppen pimaszul kunkorodik? Íme, egy tucatnyi frizura, amennyiben csak röpke hajszelídítésre van időd!

12 könnyen kezelhető frizura, kevés hajból
12 könnyen kezelhető frizura, kevés hajból
12 frizura kevés hajból anyukáknak11 nyári felső kismamáknak, a szép dekoltázsért9 szupernőies, karcsúsító nyári nadrág kismamáknakNőies frizurák kismamáknak, kevés hajból12 karcsúsító, divatos összeállítás friss kismamáknakA 8 legtrendibb tavaszi-nyári stílus, pocakra igazítva12 trendi, karcsúsító kismamaruha őszre13 nőies fürdőruhafazon kismamáknak11 karcsúsító nadrágfazon tavaszra kismamáknak14 trendi kiegészítő tavaszra, nem csak leendő anyukáknak

Minőség

A frizura kiválasztásakor ne csak a trendeket vedd figyelembe, hanem a tincseid minőségét és szerkezetét is. Ebben érdemes kikérned fodrászod véleményét.

Középhosszú hajból

A középhosszú haj előnye, hogy bármikor összefoghatod, de nem muszáj beletörődnöd a hajgumiba, amíg a kicsi eléri az óvodáskort. A lépcsőzetes és rétegelt vágások tartást adnak a tincseknek, így néhány perc alatt elkészítheted a sörényedet.

Rövid hajból

A rövid hajviseletek közül olyat válassz, mely többféleképpen formázható, akár az ujjaid és egy borsószemnyi wax bevetésével. Ha nem vagy biztos benne, mi áll jól neked, a Frizurapróba vizuális választ adhat a kérdéseidre.

2 hozzászólás
Adri79       2012-01-17 15:30
3.
ez az
válasz a 2. kommentre (Shiny - 01-17)
Shiny       2012-01-17 15:19
2.
  Áh, rossz a rovat, a képeken a hölgyeknek elég sok a hajuk:)))

9 szexi fehérnemű, amiben gyönyörűnek érzed magad - Akkor is, ha babát vársz

Egy érzéki fehérnemű új életre kelti benned a nőt! Légy vonzó kismama!
Gyerek

9 szupernőies, karcsúsító nadrágfazon nyárra - Ha babát vársz

A slampos kismamanadrág a múlté. Így formálhatsz kecses sziluettet magadnak divatos, nőies fazonokkal!
Gyerek
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.