Kapros csirkeszárny
Kapros csirkeszárny
Hozzávalók 2 személyre
- 6 db csirkeszárny
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 ek kapor
- 1 pohár kefir
- 1 ek liszt
- ételízesítő
- olaj
- só
Elkészítés:
A csirkeszárnyat megtisztítom, forgóinál felaprítom. Serpenyőben az olajon megpirítom, majd 2 dl vízzel leöntöm, beleszórom a kaprot, az ételízesítőt, a zúzott fokhagymát, és megpárolom fedő alatt. Ha megpuhult, a kefirt kikeverem a liszttel, és ezzel besűrítem, ha kell, még sózom. Rizzsel tálalom.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept