Tevepúpos: ananászos hús
Tevepúpos: ananászos hús
Hozzávalók 4 személyre
- 4 szelet csibemell
- 4 szelet sonka
- 4 szelet sajt
- maradék rizs
- mustár
- ananászkonzerv
- némi víz
Elkészítés:
A csibemelleket kevés olajon megsütjük. Egy kacsasütőbe belehelyezzük a megsült csibemelleket. Megkenjük mustárral a húsok tetejét, ráhelyezünk mindegyikre 1 sonkaszeletet, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta) ráteszünk 1 merőkanállal megformázott rizst és befedjük 1 sajtszelettel. Az ananászlevet (csak a kacsasütő aljára kell) egy kevéske vízzel elkeverjük és ráöntjük a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció