Agglegény kedvence
Agglegény kedvence
Hozzávalók 4 személyre
- 8 szelet csont nélküli karaj
- 1-2 db alma
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt feketebors
- fahéj
- vaj
- napraforgó olaj
Elkészítés:
A karajt kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A tepsit vagy a jénai tálat olajozzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket. Az almát vékony gerezdekre szeljük héjastul, és a húsra rétegezzük. Megszórjuk fahéjjal, és vajdarabkákat szórunk rá. Ízlés szerint befedjük hagymakarikákkal. Alufóliával lefedve 35-40 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla, rövid ideig készre sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept