Grillezett pulykamellek
Grillezett pulykamellek
Hozzávalók 4 személyre
- 80 dkg pulykamell (filé)
- 2 szál póréhagyma
- 2 evőkanál olívaolaj
- grilles fűszerkeverék
- bors
Elkészítés:
A húst vékony, nagy szeletekre vágjuk, megmossuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra felszeleteljük. Egy nagyobb tálban elkészítjük a pácot: az olajhoz tegyük hozzá a hagymát, a borsot és a fűszerkeveréket. Beleforgatjuk a húsokat. Legalább 2-3 órán keresztül a hűtőben tároljuk. Majd grillen egymás mellé rakjuk (más finomságot is tehetünk a húsok közé), de akár nyársra is húzhatjuk. A grillrácson addig sütjük, amíg piros nem lesz.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept