Hússaláta
Hússaláta
Hozzávalók 6 személyre
- 30 dkg gépsonka
- 30 dkg főtt burgonya
- 10 dkg csemege uborka
- 1 db pritaminpaprika
- 2 db alma
- 4 dl tejföl
- 1 dl majonéz
- 1 ek mustár
- só
- bors
Elkészítés:
A hozzávalókat tetszés szerint csíkokra vagy kockákra vágjuk. Elkészítjük a tartármártást: a tejföllel kikeverjük a majonézt, a mustárt, teszünk hozzá ízlés szerint cukrot, végül sózzuk, borsozzuk. Végül a kész tartármártást összekeverjük a felaprított hozzávalókkal. Néhány órát hagyjuk állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept