Buffalo csirkeszárnyak
Buffalo csirkeszárnyak
Hozzávalók 4 személyre
- 80 dkg csirkeszárny
- olaj
- őrölt bors
- só
- sült csirke fűszer só
Szószhoz
- 4-6 ek. tabasco vagy csípős paprikakrém
- 1 ek. ecet
- 2 ek.olaj
Elkészítés:
A szárnyakat befűszerezzük, és bő forró olajban 10-15 percig ropogósra sütjük.
Serpenyőbe öntjük az olajat, az ecetet, a tabasco szószt és összeforrósítjuk. Majd beleforgatjuk a megsült, lecsepegtetett csirkeszárnyakat. Burgonyapürével tálaljuk.(Ízlés szerint hasábburgonyával és ketchuppal is tálalható)
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept