Tonhalas vegyes saláta
Tonhalas vegyes saláta
Hozzávalók 2 személyre
- 1 fej saláta
- 1 doboz olajos tonhal
- lilahagyma
- paradicsom
- paprika
- uborka
- sárgarépa
- ecet
- só
- tökmagolaj
Elkészítés:
A zöldségeket jól megmossuk. Az uborkát legyaluljuk, a sárgarépát lereszeljük, a paradicsomot, a hagymát feldaraboljuk, a paprikát is. Mindent egy jó nagy tálba teszünk, ráöntjük az olajos halat, megsózzuk, jól összekeverjük, leöntjük ecetes vízzel, és a házi tökmagolajjal meglocsoljuk. Pirítóssal tálaljuk.(Ízlés szerint tehetünk hozzá céklát, cukkinit, ami éppen van otthon.)
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept