Babfasírt
Babfasírt
Hozzávalók 4 személyre
- 40 dkg fehérbab vagy 2 doboz konzerv fehérbab
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db tojás
- zsemlemorzsa
- 1 db citrom
- só
- bors
- petrezselyem
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A babot villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a felaprított petrezselymet, a tojást. Sózzuk, borsozzuk, hozzáreszeljük a citrom héját, elkeverünk benne 4 evőkanál zsemlemorzsát. Pogácsákat formázunk, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalukat ropogósra sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept