Tejfölös-kapros borjúmirigy
Tejfölös-kapros borjúmirigy
Hozzávalók 4 személyre
- 1 db borjúmirigy
- ízlés szerint só
- bors
- fokhagymapor
- vágott kapor
- olaj étkezési keményítő
Elkészítés:
A borjúmirigyet lehártyázom, feldarabolom. Sózom, lisztben megforgatom és olajon elősütöm.
A zsírját leszűröm és ezen főzöm tovább, felöntve vízzel, hogy ellepje. Sózom, borsozom és amikor szépen lassan takarékon megpuhult, hozzáteszem a finomra vágott kaprot és tejföllel, étkezési keményítővel behabarom.
Sült krumplival, vagy ha ráérek, házi hercegnőburgonyával tálalom.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept