Szarvasgombás cukkini
Szarvasgombás cukkini
Hozzávalók 2 személyre
- 1 nagyobb cukkini
- 100 gramm natúr camembert
- só és bors
- késhegynyi szarvasgomba kaviár
- 2 db paradicsom
Elkészítés:
A cukkinit alaposan megmossuk, és kb. 7 cm-es darabokra vágjuk. Minden darab belsejét kissé kivájjuk, sózzuk-borsozzuk, és 180 fokra előmelegített sütőben elősütjük (kb. 10 perc alatt). Ezután a cukkinit megtöltjük sajttal, és visszatesszük a sütőbe 5 percre. Amikor elkészült, a szarvasgombás kaviárból teszünk rá egy keveset, és paradicsomkarikán kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept