Almarózsa
Almarózsa
Hozzávalók 4 személyre
- 6 db alma
- 2 csipet fahéj
- 40 dkg leveles tészta
- 1 csipet szerecsendió
Elkészítés:
A leveles tésztát kinyújtjuk. Fahéjas, szerecsendiós porcukorral meghintjük, és csíkokra vágjuk. Előtte az almákat vékony szeletekre vágjuk, és citromos, cukros vízben megfőzzük, hogy könnyen hajlítható legyen. Papírtörlőre rakva megszárítjuk a szeleteket.
A tésztacsíkokra fektetjük az almákat, fedésben és szorosan feltekerjük.
Közepes hőfokon megsütjük és porcukorral meghintve tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept