Kolbászos gombóc jénaiban sütve
Kolbászos gombóc jénaiban sütve
Hozzávalók 4 személyre
- 4 főre: 1 kg krumpli
- 60 dkg liszt
- 30 dkg kolbász
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 db tojás
- fokhagymakrém
- só
- (Ára: kb: 800 Ft.)
Elkészítés:
- Megfőzöm a krumplit, megpucolom, és a liszttel + 2 tojással, sóval, apróra vágott kolbásszal gyúrom össze, hogy gombócokat lehessen belőle formázni.
- Lobogó – sós, olajos - vízben kifőzöm őket, leszűröm és jénaiba helyezem.
- Leöntöm a fokhagymás tejföllel – ízlés szerint kaporral vagy sajttal is ízesíthető.
(Nekem 18 darab lesz belőle.)
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept